Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Κόρινθος: Bρήκαν κρυμμένο χασίς σε αγρόκτημα!

Oι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου πέρασαν χειροπέδες σε έναν 55χρονο κάτοικο της περιοχής!

26 Μαρτίου 2019 12:14
Κόρινθος: Bρήκαν κρυμμένο χασίς σε αγρόκτημα!

Με μια ξαφνική επιχείρηση στην κοινότητα Βασιλικό του δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου πέρασαν χειροπέδες σε έναν 55χρονο κάτοικο της περιοχής, για τον οποίο είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες ότι εμπλεκόταν σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Να σας θυμήσουμε ένα Τραγικό περιστατικό :Το 22 χρόνο μοντέλο στην φυλακή για τα ναρκωτικά που την έπιασαν στο αεροδρόμιο!

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν στην κατοχή τους και, το μεσημέρι της Κυριακής, πραγματοποίησαν εξονυχιστική έρευνα στο αγρόκτημα του 55χρονου, όπου ανακάλυψαν κρυμμένες διάφορες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 370 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ο κάτοικος του χωριού συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε την σχετική δίωξη και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Έκτακτο: Εντάσεις και συμπλοκές Ρομά με την αστυνομία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου!

Οργισμένοι Ρομά πολιόρκησαν το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου κι επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 35χρονο που σκότωσε τον 52χρονο Ρομά. Έγκλημα στην Κόρινθο: Τον πυροβόλησε, τον σκότωσε και πέταξε το πτώμα σε λατομείο
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτίριο, όμως οι Ρομά κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι την είσοδο. Από την άλλη, υπήρχαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Σολωμού Κορινθίας, οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό του 35χρονου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο Ρομά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share