Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Φωτιά σε διαμέρισμα με έναν τραυματία!

Συναγερμός το βράδυ στην Πυροσβεστική!

10 Απριλίου 2019 13:58
Αγρίνιο: Φωτιά σε διαμέρισμα με έναν τραυματία!

Ζημιές σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου που βρίσκεται στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στο Αγρίνιο, προκλήθηκαν χθες το βράδυ, μετά από φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα του σπιτιού, γύρω στις 11.

Άμεσα επιλήφθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Αγρινίου, που έσβησε τη φωτιά, ωστόσο προκλήθηκαν φθορές σε τοιχίο και σε οικοσκευές.

Να σας θυμίσουμε την Πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα της Αθήνας!

Ο 42χρονος ένοικος του διαμερίσματος, χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αφού παρουσίασε δύσπνοια.

Συναγερμός στο Κιλκίς: Διπλός εμπρησμός σε βενζινάδικο και βυτιοφόρο!

Ολόκληρη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κιλκίς κινητοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας για να αντιμετωπίσει δυο πυρκαγιές που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε ένα βενζινάδικο και σε ένα βυτιοφόρο του ίδιου επιχειρηματία και πιθανότατα οφείλονται σε εμπρησμούς!

Αρχικά, σήμανε γύρω στις 5 τα ξημερώματα, όταν ο επιχειρηματίας ειδοποίησε ότι έξω από την κατοικία του στον οικισμό Γοργόπη φλεγόταν το ιδιόκτητο βυτιοφόρο του που χρησιμοποιούσε για την οικιακή διανομή καυσίμων. Παρά την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, το βυτίο κάηκε ολοσχερώς.

Ωστόσο, την ίδια ώρα ξέσπασε νέα πυρκαγιά, αυτή τη φορά στο πρατήριο του ίδιου βενζινοπώλη στην Αξιούπολη! Οι 18 πυροσβέστες που έφτασαν άμεσα με έξι οχήματα έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τις φλόγες πριν προκαλέσουν εκρήξεις και τα κατάφεραν.

Όπως αναφέρει και το protothema.gr όλα δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και του βυτιοφόρου έγινε στόχος εμπρηστών που θέλησαν τον βλάψουν και η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο AthensMagazine.gr

Ηλεία: Φωτογραφίες απο το δάσος της Στροφυλιάς μετά την πυρκαγιά!

Φωτιά στο Αιγάλεω! 16 οχήματα της πυροσβεστική σπεύδουν στο σημείο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share