Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στον Λαγκαδά!

Από που ξεκίνησε η πυρκαγιά;

18 Απριλίου 2019 08:57
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στον Λαγκαδά!

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Λαγκαδά!Το τυπογραφείο που στεγάζεται στο χώρο του δημαρχείου έπιασε φωτιά, οι αιτίες που ξέσπασε η πυρκαγιά είναι ακόμα αδιευκρίνιστες!

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 22:30 και πολύ σύντομα έγινε αντιληπτή από περιοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Στο σημείο βρέθηκαν πρώτοι αστυνομικοί -καθώς το αστυνομικό τμήμα είναι σε πολύ κοντινή απόσταση- ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής με δυο οχήματα για την κατάσβεση.

Οι φλόγες «ξεπήδησαν» από εκτυπωτικό μηχάνημα

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχου προτού εξαπλωθεί στο κτίριο και δίχως να σημειωθεί τραυματισμός.

Παρά ταύτα, οι φλόγες προκάλεσαν φθορές τόσο στο τυπογραφείο (φωτοτυπικό κέντρο) όσο και στην πρόσοψη του κτιρίου.

Από τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι πυροσβέστες, προκύπτει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η πυρκαγιά να ξεκίνησα από βραχυκύκλωμα ή υπερθέρμανση σε εκτυπωτικό μηχάνημα.

Συναγερμός στο Κιλκίς: Διπλός εμπρησμός σε βενζινάδικο και βυτιοφόρο!

Ολόκληρη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κιλκίς κινητοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας για να αντιμετωπίσει δυο πυρκαγιές που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε ένα βενζινάδικο και σε ένα βυτιοφόρο του ίδιου επιχειρηματία και πιθανότατα οφείλονται σε εμπρησμούς!

Αρχικά, σήμανε γύρω στις 5 τα ξημερώματα, όταν ο επιχειρηματίας ειδοποίησε ότι έξω από την κατοικία του στον οικισμό Γοργόπη φλεγόταν το ιδιόκτητο βυτιοφόρο του που χρησιμοποιούσε για την οικιακή διανομή καυσίμων. Παρά την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, το βυτίο κάηκε ολοσχερώς.

Ωστόσο, την ίδια ώρα ξέσπασε νέα πυρκαγιά, αυτή τη φορά στο πρατήριο του ίδιου βενζινοπώλη στην Αξιούπολη! Οι 18 πυροσβέστες που έφτασαν άμεσα με έξι οχήματα έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τις φλόγες πριν προκαλέσουν εκρήξεις και τα κατάφεραν.

Όπως αναφέρει και το protothema.gr όλα δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και του βυτιοφόρου έγινε στόχος εμπρηστών που θέλησαν τον βλάψουν και η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share