Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεσολόγγι: Πούλησαν μηχανή «φάντασμα»!

Κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 1.900 ευρώ για την πώληση!

25 Απριλίου 2019 13:31
Μεσολόγγι: Πούλησαν μηχανή «φάντασμα»!

Ένας 38χρονος βρήκε δελεαστική την αγγελία που είδε σε μια ιστοσελίδα αγοραπωλησιών για την πώληση μιας μοτοσικλέτας όμως έπεσε θύμα απάτης.

Μετά την καταγγελία του θύματος, ότι ένα ζευγάρι του είχε αποσπάσει το ποσό των 1.900 ευρώ για την πώληση της μοτοσικλέτας αλλά δεν του την παρέδωσε ποτέ, οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τους δράστες και κατάφεραν να εντοπίσουν στο Μεσολόγγι μια 27χρονη Ελληνίδα η οποία συνελήφθη.

Η δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με την κατηγορία της απάτης μέσω διαδικτύου, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός άνδρα συνεργού της ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Αργολίδα: Συνέλαβαν φυγόποινο με καταδίκες για κλοπές και απάτη!

Δυο καταδικαστικές αποφάσεις διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 21χρονου Έλληνα, που υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων στο Άργος από αστυνομικούς της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, το απόγευμα της Τρίτης.

Έτσι, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός είχε καταδικαστεί για διακεκριμένες κλοπές με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Καλαμάτας και για απάτη με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σάμης στην Κεφαλληνία.

Στην Κοζάνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 57χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάουσας για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Στην περιοχή της Άρτας, αστυνομικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων συνέλαβαν μία 50χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πλαστογραφία, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνελήφθη ένας 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε περάσει παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αχαΐας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματική ποινή 3.500 ευρώ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share