Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: 1.500ευρώ ζήτησαν από ηλικιωμένη!

Τι συνέβη;

4 Μαΐου 2019 17:42
Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: 1.500ευρώ ζήτησαν από ηλικιωμένη!

Η 90χρονη γυναίκα δέχθηκε την Πέμπτη το απόγευμα τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα στο σπίτι της, που την ενημέρωσε πως ο γιος της είχε σπάσει το πόδι του, βρισκόταν δήθεν στο Νοσοκομείο του Βόλου και θα έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr ο απατεώνας φέρεται να ζήτησε από τη γυναίκα 15.000 ευρώ, προκειμένου να μην του κόψουν το πόδι! Στο βάθος της τηλεφωνικής ακρόασης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ακουγόταν και μία γυναίκα να κλαίει και να ζητάει από την ηλικιωμένη, να τη βοηθήσει.

Πανικόβλητη η γυναίκα, έκλεισε το τηλέφωνο και επιχείρησε να επικοινωνήσει η ίδια με το παιδί της. Ο άγνωστος, όμως, ανέμενε στην τηλεφωνική γραμμή και κάθε φορά που εκείνη προσπαθούσε να καλέσει τον γιο της, έβγαινε ο άλλος άντρας, που επιτακτικά της έλεγε «πόσα λεφτά έχεις να δώσεις, για να κάνει χειρουργείο στο πόδι ο γιος σου».

Να σημειωθεί ότι ο άγνωστος άντρας μιλούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, καλά ελληνικά. Μάλιστα, αυτό έγινε αρκετές φορές, μέχρι που τελικά ο άγνωστος απογοητεύτηκε ότι δεν επρόκειτο να πάρει χρήματα από τη γυναίκα και έκλεισε το τηλέφωνο. Τελικά, η ηλικιωμένη, κατάφερε να επικοινωνήσει με τον γιο της, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι είναι καλά στην υγεία του… Για το περιστατικό, πάντως, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Πέθανε ο Γιώργος Παναγιώτου!

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών, ο συνταξιούχος Βολιώτης δημοσιογράφος Γιώργος Παναγιώτου.

Ο Γ.Α. Παναγιώτου γεννήθηκε το 1943 στην Τσαγκαράδα. Σπούδασε Φιλολογία, Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακά: Κοινωνιογλωσσολογία, Βιβλιονομία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share