Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κως: Μυστήριο για τον νεκρό άντρα που βρέθηκε νεκρός!

Εντοπίσθηκε σε παραθαλάσσια περιοχή!

6 Ιουνίου 2019 20:01
Κως: Μυστήριο για τον νεκρό άντρα που βρέθηκε νεκρός!

Νεκρός άνδρας εντοπίσθηκε σε παραθαλάσσια περιοχή στην Κω και μυστήριο παραμένει μέχρι στιγμής ο θάνατος του.

Το πτώμα του εντοπίσθηκε από στελέχη του Λιμεναρχείου.


Το Λιμενικό Σώμα έλαβε κλήση για έναν άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του, στην παραθαλάσσια περιοχή του Μαρμάρι στη Κω. Ο άνδρας ήταν περίπου 70 ετών, ύψους περίπου 1,65 με 1,70 και είχε λευκά αραιά μαλλιά. Φορούσε μαγιό όταν βρέθηκε και οι συνθήκες του θανάτου του, παραμένουν άγνωστες.

Στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση και παραγγέλθηκε άμεσα η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Τραγωδία: Κεραυνός χτύπησε 23 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων 1 νεκρός!

Τραγωδία με έναν νεκρό, όταν κεραυνός χτύπησε 23 ποδοσφαιριστές σε γήπεδο και ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του από ανακοπή!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο στάδιο της πόλης Σαν Νικολά λεζ Αρά, στην περιοχή Πα-ντε-Καλαί στη βορειοδυτική Γαλλία το απόγευμα της Τρίτης. Ανδρες των πρώτων βοηθειών εκλήθησαν να βοηθήσουν μια ομάδα νέων ποδοσφαιριστών, 23 έφηβους μεταξύ 13 και 15 εων, που είχαν μόλις χτυπηθεί από κεραυνό


Σύμφωνα με τον δήμαρχο της γαλλικής πόλης ο ήχος από τον κεραυνό έμοιαζε με βολή κανονιού. Μάλιστα, μάρτυρες από το σημείο αναφέρουν πως ο καιρός δεν προμήνυε σε καμιά περίπτωση πως θα χτυπήσει κεραυνός και μάλιστα τέτοιας έντασης. Στα μέσα Απριλίου κεραυνός χτύπησε στην Ακρόπολη τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.

Στην εντατική ένας 13χρονος μετά τον κεραυνό


Ο 13χρονος Ματέο ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής που δέχτηκε το ισχυρότερο φορτίο της ηλεκτρικής εκκένωσης. «Ο κεραυνός διαπέρασε το σώμα του από τα νεύρα και τις φλέβες» σημειώνει το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας με την ένταση να προκαλεί στον νεαρό που έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, ανακοπή καρδιάς.

Η μητέρα συμπαίκτη του, νοσοκόμα στο επάγγελμα έσπευσε να προσφέρει στον 13χρονο τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί στην εντατική του νοσοκομείου στην πόλη Λιλ. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, ενώ οι γιατροί τον έχουν θέσει σε τεχνητό κώμα προκειμένου να μειώσουν τις εγκεφαλικές του λειτουργίες.

Συνολικά 22 ακόμη παίκτες χτυπήθηκαν από τον κεραυνό, με έναν εξ’ αυτόν να υφίσταται σοβαρά τραύματα και να μεταφέρεται επίσης στο νοσοκομείο της Λιλ. Ακόμη οκτώ παραμένουν υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο της πόλης Αρά καθώς έχουν υποστεί ελαφριά τραύματα ενώ ανέφεραν ρίγος και πονοκεφάλους μετά το χτύπημα του κεραυνού

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κως: Βρήκαν 3 κιλά χασίς μέσα στο μαγαζί του!

Απίστευτο: Ρώσος αξιωματούχος πλάκωσε δημοσιογράφο επειδή τον ρώτησε αν είναι διεφθαρμένος! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share