Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μυστήριο στη Δράμα: Από στραγγαλισμό προήλθε ο θάνατος της 57χρονης;

Το σπασμένο οστό που δημιουργεί ερωτηματικά!

25 Ιουνίου 2019 13:47
Μυστήριο στη Δράμα: Από στραγγαλισμό προήλθε ο θάνατος της 57χρονης;

Η εξαφάνιση της 57χρονης από την Δράμα καθώς και αργότερα η είδηση του θανάτου της απασχολούν ακόμα την επικαιρότητα! Μυστήριο αποτελεί το γεγονός για το πως προήλθε ο θάνατος της!

Μήπως ο θάνατος της οφείλεται σε στραγγαλισμό; Το σπασμένο οστό στο λαιμό της παραπέμπει σε στραγγαλισμό όπως αναφέρουν!

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις για το θρίλερ που ζει η οικογένεια της άτυχης 57χρονης από την Δράμα!

Τι λέει ο Ιατροδικαστής για το πώς προήλθε ο θάνατος της ;

Ανάβει φωτιές το πόρισμα του ιατροδικαστή που αναφέρει ότι ο θάνατος της προήλθε από πνευμονικό οίδημα! Το κάταγμα όμως στο οστό εγείρει ερωτηματικά σε όλους αφού δεν αναφέρεται στο πόρισμα!

Μήπως το κάταγμα έγινε από τους πυροσβέστες από απροσεξία; Εκείνοι το αρνούνται κατηγορηματικά! Τελικά ποια είναι η αιτία θανάτου της; Ο άντρας της κατάλαβε ότι έλειπε η γυναίκα του από το σπίτι και έτσι ξεκίνησε ο γολγοθάς της οικογένειας..

Η μαρτυρία που είχε γίνει για την άτυχη γυναίκα που την είδε κάποιος είχε δημιουργήσει ελπίδες στην οικογένεια αλλά δυστυχώς η 57χρονη είχε απεβιώσει..

Τα ερωτηματικά θα λυθούν από τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης!

Δείτε το βίντεο:

Δράμα: Θρίλερ με τον θάνατο της 57χρονης! Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση;

Νεκροτομή πραγματοποιήθηκε στη σορό της 57χρονης Δήμητρας Ζήρδας από τη Δράμα, που βρέθηκε νεκρή στις 15 Ιουνίου, στις όχθες του ποταμού Αγγίτη.

Στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της, δεν πήγε ιατροδικαστής και η νεκροτομή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αρμόδια υπηρεσία Κομοτηνής από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εμπομπής «Φως στο Τούνελ», το θύμα έφερε κάταγμα υοειδούς που συνήθως παραπέμπει σε στραγγαλισμό.

Παρόλα αυτά, δεν εντοπίστηκαν μώλωπες στον λαιμό, οπότε παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο το κάταγμα να προέκυψε μεταθανάτια, πιθανόν από τα σωστικά συνεργεία που προσπαθούσαν να τραβήξουν το πτώμα από τα δέντρα της όχθης όπου είχε σκαλώσει.

Σε κάθε περίπτωση το ερώτημα αυτό, εάν το κάταγμα ήταν προθανάτιο ή μεταθανάτιο, θα αποσαφηνιστεί από τις ιστολογικές εξετάσεις.

Ο θάνατος επήλθε από πνευμονικό οίδημα, ενώ η καρδιά του θύματος ήταν διογκωμένη. Το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, σε κατάσταση σαπωνοποίησης λόγω του υγρού περιβάλλοντος, με μερική αποκόλληση επιδερμίδας.

Νερό στον πνεύμονα δεν εντοπίστηκε ούτε άλλες εκδορές, μώλωπες ή κακώσεις.

Την άτυχη 57χρονη που είχε εξαφανιστεί ξημερώματα της Πέμπτης 6 Ιουνίου με το νυχτικό της από το χωριό Φωτολίβος, αναζητούσε στο «Τούνελ» ο μεγαλύτερος γιος της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share