Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση ΙΧ με τρακτέρ - Ένας νεκρός!

Στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού!

1 Αυγούστου 2019 08:46
Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση ΙΧ με τρακτέρ - Ένας νεκρός!

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκαν ένα αυτοκίνητο με ένα τρακτέρ. Να σας θυμίσουμε άλλο ένα σοβαρό τροχαίο στην ΕΟ: Εγκλωβίστηκε ο οδηγός!

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες, προκειμένου να απεγκλωβιστούν τα άτομα που επέβαιναν στα δύο οχήματα.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες τραυματίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός του τρακτέρ ανασύρθηκε νεκρός.

Ζάκυνθος: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Μουζάκι της Ζακύνθου, όταν ένα αυτοκίνητοεξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Έχασε το χέρι της σε τροχαίο, κι όμως οι άντρες κάνουν σαν τρελοί για αυτήν! Δείτε το προφίλ της στο Tinder και θα καταλάβετε.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, που απεγκλώβισαν ένα άτομο. Ο τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share