Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικές στιγμές: Κλίμα οδύνης στη κηδεία του 14χρονου Μάριου στη Φθιώτιδα!

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται ακόμα σε σοκ!

10 Αυγούστου 2019 20:31
Τραγικές στιγμές: Κλίμα οδύνης στη κηδεία του 14χρονου Μάριου στη Φθιώτιδα!

Μέσα σε κλίμα οδύνης, οι γονείς, φίλοι και συγγενείς, συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, τον 14χρονο Μάριο που έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Καραβόμυλο του νομού Φθιώτιδας.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Λαμία για να τον αποχαιρετήσουν. Συντετριμμένοι οι συμμαθητές του 14χρονου, με δάκρυα στα μάτια αγκαλιάζονταν έξω από την εκκλησία, και θρηνούσαν που έχασαν τον φίλο τους.

Ο θάνατος του 14χρονου Μάριου έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογένεια του άτυχου παιδιού απέστειλαν ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας, ο ΠΑΣ Λαμίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Καράτε ο "Μέγας Αλέξανδρος" και ο Σύλλογος Διαιτητών Φθιώτιδας.

Το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας, σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα τον 14χρονο Μάριο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Νεκρός Ελληνοκύπριος σε τροχαίο στα Κατεχόμενα

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα Ελληνοκύπριο σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στα Κατεχόμενα. Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 35χρονος!

Όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, το θανατηφόρο σημειώθηκε στον δρόμο Λεύκας – Μόρφου, κοντά στο κατεχόμενο χωριό Νικήτας γύρω στις 3:00 το απόγευμα.

Nεκρός είναι ο 79χρονος Κώστας Στυλιανού. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σύμφωνα με και ανακοίνωση της λεγόμενης «αστυνομίας» του ψευδοκράτους, ο Ελληνοκύπριος βρήκε τραγικό θάνατο όταν το όχημά του συγκρούστηκε με φορτηγό εταιρείας κατασκευών.

Ο Τουρκοκύπριος οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Τραγωδία στην Κρήτη: Μια νεκρή και 3 τουλάχιστον τραυματίες σε τροχαίο!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στους δρόμους της Κρήτης. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Βάμου Χανίων με αποτέλεσμα νασκοτωθεί μια νεαρή κοπέλα και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλα τρία άτομα.

Αυτό ήταν το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κρήτη μέσα σε 24 ώρες.

Επί τόπου έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβουν την άτυχη γυναίκα αλλά και τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Nεκρός 18χρονος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο!

Δεν τα κατάφερε ο 18χρονος Θεόδωρος Πάντος, που νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από τροχαίοστο οποίο ενεπλάκη στις 25 Μαΐου στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Ενώ να σας θυμίσουμε ότι στο Ηράκλειο πέθανε 19χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο!

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών και τα σημάδια ανάκαμψης που ο ίδιος έδειξε, δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος τα Μεγάλα Καλύβια όπου διέμενε.

Το άψυχο σώμα του νεαρού μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στην Κοζάνη και αναμένεται να ανακοινωθεί ο χρόνος και ο τόπος της κηδείας του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share