Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κιλκίς: Μεγάλη φωτιά σε χαράδρα!

Η πυροσβεστική βρίσκεται στο σημείο...

11 Αυγούστου 2019 16:07
Κιλκίς: Μεγάλη φωτιά σε χαράδρα!

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση στην περιοχή της Αργυρούπολης, στο Κιλκίς. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά είναι σε χαράδρα και καίει πουρνάρια, ενώ είναι αρκετά μακριά από την Αργυρούπολη και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Ελαφόνησος: Σκληρή μάχη με τις φλόγες! Εκκενώνεται το κάμπινγκ και ο οικισμός Παναγιά !

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 άτομα.

Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στη Λεπτοκαρυά!

Στις φλόγες τυλίχθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου τουριστικό λεωφορείο στην Πιερία. Να σας θυμίσουμε την φωτιά στο Μελίσσι Κορινθίας!

H Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 00:45 για φωτιά στο λεωφορείο , το οποίο έφερε ξένες πινακίδας και κινούνταν στο 412ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λεπτοκαρυάς, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Στο συμβάν επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ολοκληρώθηκε η κατάσβεση #πυρκαγιάς σε τουριστικό λεωφορείο, στο 412ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στο συμβάν επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πυκνοί καπνοί γέμισαν την καμπίνα του τουριστικού λεωφορείου, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Ο οδηγός κράτησε την ψυχραιμία του, ακινητοποίησε το λεωφορείο και κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από αυτούς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share