Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρός σε τροχαίο ο 30χρονος, Θοδωρής Τζήκας!

Τραγωδία!

9 Σεπτεμβρίου 2019 11:15
Νεκρός σε τροχαίο ο 30χρονος, Θοδωρής Τζήκας!

Σήμερα το απόγευμα στην Κάτω Μηλιά θα γίνει η κηδεία του άτυχου 30χρονου Θεόδωρου Τζήκα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Αυγούστου σε τροχαίο δυστύχημα στη Μεσαία Μηλιά Πιερίας, όταν το φορτηγάκι που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα.

Συγκεκριμένα, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κάτω Μηλιάς.

Βόλος: Ερωτηματικά παραμένουν ακόμα για τον θάνατο της 34χρονης!

Κρήτη: Διπλή επιχείρηση διάσωσης τουριστών σε φαράγγι!

Δύο περιστατικά διάσωσης τουριστών κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική στη Σητεία Κρήτης και το φαράγγι του Ρίχτη. Σεισμός στην Κρήτη!

Αρχικά χθες το μεσημέρι δέχτηκαν κλήση για μια 57χρονη Γαλλίδα τουρίστρια, η οποία τραυματίστηκε στο δεξί πόδι. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 4 πυροσβέστες του κλιμακίου της Σητείας, 8 εθελοντές της ΕΔΕΑΚ, αστυνομικοί του Α.Τ. Σητείας και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε την 57χρονη, μεταφέροντας την Γαλλίδα στο νοσοκομείο. Αργότερα, μετά τις 9 το βράδυ, στην ίδια περιοχή χάθηκε ένα ζευγάρι τουριστών.

Ειδοποίησαν τις Αρχές μέσω κινητού, με δύο πυροσβέστες να φτάνουν στο φαράγγι και μετά από λίγη ώρα να τους εντοπίζουν, βοηθώντας τους να βρουν την έξοδο. Αμφότεροι ήταν καλά στην υγεία τους. Πριν μερικές ημέρες στο ίδιο φαράγγι χρειάστηκε και πάλι η παρέμβαση της Πυροσβεστικής, καθώς είχαν χαθεί πρόσκοποι.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Ένας νεκρός και τρείς τραυματίες!

Ο 50χρονος οδηγούσε τη μηχανή η οποία συγκρούστηκε με τα δυο ΙΧ στην οδό Μενελάου Παρλαμά στην Κρήτη. Με την σύγκρουση εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά, σύμφωνα με μαρτυρίες και σκοτώθηκε ακαριαία. Μενίδι: Τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ!

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα: οι δύο οδηγοί των ΙΧ και ένας συνεπιβάτης του ενός αυτοκινήτου, όλοι ελαφρά τραυματίες.

Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία τους παρέλαβαν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός της μηχανής κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα και πιθανολογείται πως χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο. Εκτοξεύτηκε δε τόσο μακριά, που αρχικά δεν τον έβλεπαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τον εντόπισαν τελικά πίσω από τις προστατευτικές μπάρες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share