Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βαφτίστηκε η μικρή Εμμανουέλα, κόρη του ζευγαριού που πνίγηκε στην Κρήτη! (video)

Συγκίνηση από τους παππούδες της!

10 Σεπτεμβρίου 2019 13:37
Βαφτίστηκε η μικρή Εμμανουέλα, κόρη του ζευγαριού που πνίγηκε στην Κρήτη! (video)

Το μωρό της τραγωδίας του Γεροπόταμου, η μικρή Εμμανουέλα, που ορφάνεψε τον περασμένο Φλεβάρη, όταν τα ορμητικά νερά παρέσυραν στον θάνατο τους γονείς της, τη γιαγιά και τη θεία της, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο επιστρέφοντας από γαμήλιο γλέντι στο Πετροκεφάλι Μεσαράς, έλαβε τη θεία φώτιση μέσω της βάπτισης.

Το μυστήριο τελέστηκε πριν από 40 ημέρες στον Άγιο Γεώργιο στο Σεληνάρι, όπου την είχαν τάξει οι αδικοχαμένοι γονείς της, Κώστας και Ροδούλα, πριν ακόμη γεννηθεί, επειδή είχαν χάσει ένα παιδί πριν γεννηθεί εκείνη.

Τη μικρή Εμμανουέλα μεγαλώνουν τώρα οι παππούδες και γονείς του πατέρα, Μανόλης και Λίτσα Γιαννακάκη.

Ο παππούς της μικρής Εμμανουέλας, βαθύτατα συγκινημένος, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, λέγοντας πώς είναι να μεγαλώνει το εγγόνι του.

Μάλιστα, δάκρυσε όταν περιέγραψε πως το κοριτσάκι «βλέπει τη φωτογραφία του μπαμπά της και φωνάζει “μπαμπά, μπαμπά”. Σαν από ένστικτο».

Όπως ανέφερε, «της έχουμε πει ότι οι γονείς της είναι πλέον “αστεράκια” στον ουρανό. Δεν της το έχουμε κρύψει ποτέ».

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 30χρονη Ροδούλα Τζαγκαράκη ο 29χρονος σύζυγός της Κωσταντίνος Γιαννακάκης, η 20χρονη αδερφής της Μαριλένα Τζαγκαράκη και η 58χρονη Μαρία Χατζηπάνου, ήταν οι επιβάτες του μοιραίου οχήματος το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού που είχαν φουσκώσει εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Αγνωστο είναι γιατί ο οδηγός επέλεξε να επιστρέψει από το συγκεκριμένο δρόμο αντί αντί να ακολουθήσει πορεία ανατολικά προς τον δρόμο Μοίρες–Πόμπια και στη συνέχεια να μεταβεί στον προορισμό του. Τα κρητικά Μέσα σημειώνουν ότι υπήρχε ασφαλέστερος δρόμος επιστροφής.

Η 30χρονη Ρ.Τ

Ο 29χρονος σύζυγός Κ.Γ

Η 21 ετών αδελφή της

Η 58χρονη Μ.Χ μητέρα της 30χρονης

Η οικογένεια και οι φίλοι των τεσσάρων επιβατών δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό τους. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν την λύπη τους με μηνύματα και τραγούδια.

«Δεν έχω λόγια να πω… Γλυκό μου κοριτσάκι, ήσουν ένας άγγελος και έτσι έγινες. Πάντα ήθελες τις selfie, πάντα με χαμόγελο, δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Καλό σας ταξίδι!» γράφει μια φίλη της 20χρονης Μαριλένας.

«Δεν το χωράει ο νους μου, δεν το χωράει. Ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή, είχα τα θαρρητά μου στον Θεό και τα θαύματα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε θέλω. Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Αυτή η τραγωδία για τόσο μικρούς ανθρώπους που χαθήκανε. Για την μικρούλα που αφήσατε εδώ. Για τους γονείς που έχασαν τον μοναχογιό τους. Για την οικογένεια που έμεινε μόνο μια αδερφή πίσω. Δεν ξέρω γιατί να πρωτοκλάψω. Κωστή και Ροδούλα μαζί στην ζωή και τον θάνατο. Εύχομαι να υπάρχει και άλλη ζωή και να είστε εκεί αγκαλιά. Καλό παράδεισο. Αντίο ρε παιδιά» είπε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share