Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάγωσε ολόκληρη η Ρόδος! Δυστυχώς, η άτυχη ανήλικη έλεγε την αλήθεια!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους!

16 Σεπτεμβρίου 2019 14:55
Πάγωσε ολόκληρη η Ρόδος! Δυστυχώς, η άτυχη ανήλικη έλεγε την αλήθεια!

Aυτό δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Πάγωσε όλη η Ρόδος! Μια ανήλικη κοπέλα έλεγε την αλήθεια αλλά κανείς δεν την πίστευε!

Οι γονείς της ενημερώθηκαν από την μεγαλύτερη κόpη τους για το τι είχε συμβεί στην ανήλικη. Νέα στοιχεία σοκ στην υπόθεση Τοπαλούδη: Τι έκανε ο Ροδίτης μετά το έγκλημα; (Video)

Η 6χρονη είχε εκμυστηρευθεί στην μεγαλύτερη αδελφή της τα αίσχη εις βάρος της από τον κατηγορούμενο…..

Ενώπιον της Ανακρίτριας Υπηρεσίας θα απολογηθεί ένας 52χρονος, υπήκοος Αλβανίας, κάτοικος Ρόδου, κατηγορούμενος για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Ο 52χρονος φέρεται συγκεκριμένα περί τα μέσα του Μαΐου του 2018 να προσέφερε σε μια 6χρονη μια καρφίτσα και να την έπεισε να τον ακολουθήσει στην οικία του και ακολούθως στην τουαλέτα, όπου και ασέλγησε εις βάρος της.

Επιπλέον φέρεται να έκλεισε την πόρτα της τουαλέτας με την πλάτη του για να μην μπορεί να διαφύγει αλλά και να είχε επιχειρήσει και παλαιότερα να ασελγήσει εις βάρος της.

Η υπόθεση κινήθηκε μετά από αναφορά των γονέων της ανήλικης, που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον κατηγορούμενο.

Οι γονείς της ανήλικης ενημερώθηκαν από την μεγαλύτερη κόpη τους για το τι είχε συμβεί.

Η 6χρονη είχε εκμυστηρευθεί συγκεκριμένα στην μεγαλύτερη αδελφή της τα αίσχη εις βάρος της από τον κατηγορούμενο.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είναι έγγαμος και πατέρας δύο ενήλικων αγοριών.

Ενώπιον της Ανακρίτριας έχει καταθέσει ήδη ο 43χρονος πατέρας και η 42χρονη μητέρα της ανήλικης, περιγράφοντας τα όσα τους μετέφερε η μεγαλύτερη κόpη τους και εκμαίευσαν οι ίδιοι από το 6χρονο παιδί τους.

Ο πατέρας μάλιστα ζήτησε την απομάκρυνση του κατηγορούμενου από την πολυκατοικία ενώ ανέφερε ότι καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (μπύρες).

Ο κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας μάλιστα ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι υποκρύπτει η καταγγελία που έγινε εις βάρος του.

Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Νικήτας Μπόλκας…

Σοκ: ανήλικη κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ!

Ένα ακόμα περιστατικό ανήλικης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με οξεία μέθη σημειώθηκε στο Ηράκλειο στην Κρήτη προκαλώντας έντονο προβληματισμό από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μία 17χρονη βρισκόταν σε μπαρ στο Ηράκλειο με την παρέα της. Κατά τη διάρκεια της διασκέδασής της κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να μην αντέξει και να βρεθεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Διάβασε και αυτό: Νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από τα κύματα σε παραλία της Κρήτης

Αμέσως η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.

«Η 17χρονη ήρθε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Επείγοντα του νοσοκομείου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι γιατροί εκεί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και της χορήγησαν τον απαραίτητο ορό. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν και μετά από ολιγόωρη παραμονή στη Βραχεία πήρε εξιτήριο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του 24χρονου υπεύθυνου του μπαρ στο οποίο βρισκόταν η 17χρονη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Ανυκουστο: Ανιψιός έδεσε τον θείο του στο αυτοκίνητο και τον λήστεψε!

Το «θράσος» του ανιψιού ξεπέρασε κάθε όριο αφού δεν δίστασε με χρήση βίας να ληστέψει τον θείο του μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και οι δύο, αρπάζοντας του 3000 ευρώ και κοσμήματα. Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη!

Το περιστατικό έλαβε χώρα, το πρωί του Σαββάτου, σε περιοχή της Σητείας όταν ο 34χρονος επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με το θείο του, γνωρίζοντας ο πρώτος ότι ο τελευταίος είχε πάνω του 3.000 ευρώ.

Μην χάνοντας λεπτό και αφού έδεσε το θείο του στο κάθισμα του αυτοκινήτου, για να τον ακινητοποιήσει, του πήρε τα λεφτά μαζί με έναν σταυρό και ένα δαχτυλίδι και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Ο θείος κατάφερε να λυθεί μόνος του, κάλεσε την αστυνομία στην οποία και λίγο αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό με τον ανιψιό του.

Ο 34χρονος τελικά εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην Χερσόνησο, από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος όμως γνώριζε την περίπτωση και ακολούθησε ως εκ τούτου η σύλληψη του από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα αφαιρεθέντα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ, από τα συνολικά 3000 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ληστείας και ναρκωτικών ουσιών ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (14.09.2019) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία η οποία διαπράχθηκε σε βάρος 67χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Σητείας.

Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες (13.09.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Σητείας, ο 34χρονος με απειλή και χρήση βίας αφαίρεσε από 67χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ και κοσμήματα.

Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων από αστυνομικές Υπηρεσίες, ο 34χρονος εντοπίστηκε σήμερα (14.09.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα αφαιρεθέντα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share