Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Ηλεία: Πέθανε 35χρονος από χτύπημα κεραυνού!

Εκκενώνεται σχολείο! Χωρίς ρεύμα ο νομός!

24 Σεπτεμβρίου 2019 12:46
Τραγωδία στην Ηλεία: Πέθανε 35χρονος από χτύπημα κεραυνού!

Τραγωδία σημειώθηκε στα Λεχαινά Ηλείας σήμερα το πρωί. 35χρονος εργάτης χτυπήθηκε από κεραυνό και άφησε την τελευταία του πνοή. Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός 59χρονος που χτυπήθηκε από κεραυνό!

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, δυστυχώς, όμως, οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στο έλεος της κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Ηλεία, καθώς όλος ο νομός έχει μείνει χωρίς ρεύμα ενώ ζητήθηκε η εκκένωση δημοτικού σχολείου!

Ποτάμια οι δρόμοι, χωρίς ρεύμα ο νομός

Πύργος, Λεχαινά, Βάρδα και όλες οι γύρω περιοχές έχουν μετατραπεί σε λίμνες, με την βροχή να πέφτει ακατάπαυστα εδώ και αρκετή ώρα.

Δέντρα έχουν πέσει κατά μήκος της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου και στο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Η κακοκαιρία δείχνει να κινείται προς τα νότια και ανατολικά του νομού, σαρώνοντας όλες τις περιοχές.

Εκκενώνεται σχολείο

Απομακρύνονται νωρίτερα από το προκαθορισμένο ωράριο οι μαθητές του τέταρτου δημοτικού σχολείου Πύργου.

Το προαύλιο του σχολείου η έχει πλημμυρίσει και κρίθηκε αναγκαίο από το δήμαρχο Πύργου την πολιτική προστασία και την διεύθυνση του σχολείου να Φύγουν νωρίτερα από το σχολείο υπό το φόβο επιδείνωσης του καιρού.

Χαμός στην Κεφαλονιά: Πλημμύρισε χωριό! Τόνοι λάσπης «έκρυψαν» τους δρόμους! (Video)

Με λάσπη και νερά γέμισε ο κεντρικός δρόμος στο χωριό της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά, μετά την νεροποντή που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το Ιόνιο. Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες! Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία;

Οι κάτοικοι της περιοχής αδυνατούν να κυκλοφορήσουν, λόγω των τόνων λάσπης που έχουν σκεπάσει και άλλους δρόμους του χωριού

Η Αγία Ευφημία στη λάσπη για άλλη μια φορά

Η Αγία Ευφημία στη λάσπη για άλλη μια φορά

Posted by Kefalonia Press on Monday, September 23, 2019

Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 πυροσβέστες που, μαζί με τις υπηρεσίες του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, δίνουν μάχη κάτω από τη δυνατή βροχή ώστε να καθαριστούν οι δρόμοι της Αγίας Ευφημίας και να επιστρέψει το χωριό στην κανονικότητα.

Σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, από χθες το βράδυ έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός», με τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των δύο νησιών, να έχουν κινητοποιήσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share