Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρήνος: Πέθανε ο Στάθης Διονάς!

Θλίψη!

6 Οκτωβρίου 2019 21:27
Θρήνος: Πέθανε ο Στάθης Διονάς!

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 45 χρονών, ο Στάθης Διονάς, ο οποίος νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης στο Νοσοκομείο Βόλου, με παθολογικά προβλήματα. Θλίψη! Πέθανε ο Γιώργος Μηλιαρέσης!

Ο άνδρας, που ήταν βάρους άνω των 200 κιλών, ζούσε μόνος στη Μηλίνα και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να κινητοποιεί συχνά – πυκνά την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, για να τον βοηθήσουν ή να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο. Τραγωδία: Πέθανε αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα!

Μάλιστα την Τρίτη σε δήλωσή του σε τοπικό κανάλι, είχε ζητήσει από τον Δήμο και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Βόλου να μεταφερθεί σε ίδρυμα, γιατί ένιωθε ότι η κατάσταση της υγείας του είπε επιδεινωθεί.

Ο Στ. Διονάς, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί, ξαφνικά και ενώ ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο, ενώ για τη μεταφορά του προετοιμαζόταν πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια στο σπίτι του.

Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Αρβανίτης!

Θλίψη προκαλεί ο πρόωρος θάνατος του 40χρονου Γιώργου Αρβανίτη, ποδοσφαιριστή του Α.Σ Καναλίων «Απόλλων», ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο επί 3 και πλέον χρόνια. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Σοφία Κοκκίνου!

Ο Γιώργος Αρβανίτης, έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα των Καναλίων ως τερματοφύλακας, αλλά έκανε και πολεμικές τέχνες, με συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδας. Πέθανε ο Χρίστος Σιοπαχάς!

Ο Πρόεδρος Καραδήμος Απόστολος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Καναλίων «Απόλλων»:

«Θέλουν να εκφράσουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αρβανίτη αλλά και στην οικογένεια του Ηρακλή Βόλου, για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο του.

Ο Θεός να τον αναπαύσει να έχει καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στους οικείους.»

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Κέμος!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Κωνσταντίνος Δημ. Κέμος. Πέθανε η Μαρία Πνευματικού!

Άφησε πίσω τη σύζυγο Δήμητρα Κέμου, τα παιδιά Δημήτριο Κέμο και Βασιλική Μιχαλίτση, Νατάσα Κέμου και Κωνσταντίνο Σκρέτα, τα εγγόνια Κωνσταντίνο, Ελένη, Φαίδρα, αδέλφια και ανήψια!

Βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος Γιώργος Πεσματζόγλου!

Θρήνος έχει ξεσηκωθεί με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός στα 46 του ο Γιώργος Πεσματζόγλου!

Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Πάτρα το 1972. Ήταν το δεύτερο παιδί του Αναστασίου και της Ελένης Πεσματζόγλου.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Σοκ στην Φθιώτιδα: Ο πατέρας δούλευε στον κήπο και ο δικηγόρος ασελγούσε την 8χρονη κόρη του! (Video)

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Κούβας, όπου και εργαζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας. Οι συγγενείς και όλοι όσοι τον γνώριζαν, θα τον αποχαιρετήσουν αύριο στις 16:00 μμ, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο 1ο Δημοτικό Κοιμητηρίου Πατρών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share