Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Καρδίτσα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε πολυκατοικία!

Σοκ!

6 Νοεμβρίου 2019 11:43
Συναγερμός στην Καρδίτσα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε πολυκατοικία!

Συναγερμός σήμανε στην Καρδίτσα με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός σε πολυκατοικία!

Τραγωδία στην Κύπρο: Βρέθηκε νεκρό μωρό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 51χρονος άνδρας που διέμενε στην πολυκατοικία για πολλά χρόνια, βρέθηκε σήμερα το πρωϊ, νεκρός στον ακάλυπτο της!

Τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Ένας νεκρός!

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που προχωρά σε έρευνα για τα αίτια του θανάτου του.

Φονικό τροχαίο: Σφοδρή σύγκρουση δύο λεωφορείων! Ένας νεκρός και 15 τραυματίες!

Ένα φονικό τροχαίο έγινε στο Λονδίνο με απολογισμό έναν νεκρό και 15 τραυματίες μετά από σύγκρουση δύο λεωφορείων και ενός ακόμη αυτοκινήτου, στα νότια προάστια της πόλης! Πλημμύρισε λεωφορείο στον Ασπρόπυργο από τη νεροποντή! (Video)

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Τετάρτης, με τα δύο λεωφορεία να συγκρούονται σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Πέντε τραυματίες!

Το δυστύχημα έγινε στα νότια της πρωτεύουσας της Αγγλίας, με την πυροσβεστική να προχωρά στον απεγκλωβισμό αρκετών επιβατών των δύο λεωφορείων. Μερικοί από τους τραυματίες φέρονται να είναι σοβαρά μάλιστα. Τροχαίο στην Πεντέλη: Τα πρώτα λόγια του 14χρονου!

Ένας μάρτυρας του τροχαίου, ο Μαρκ Τζέφρις, είπε στην Sun πως το αυτοκίνητο βρέθηκε ανάμεσα από τα δύο λεωφορεία και έγινε κομμάτια. «Ήταν τρομακτικό. Τα λεωφορεία συγκρούστηκαν και το αυτοκίνητο πήγε ακριβώς στη μέση των δύο οχημάτων.

Ένας άνθρωπος πετάχτηκε από το παράθυρο από το ένα λεωφορείο και είδα κόσμο στο πεζοδρόμιο χτυπημένο. Μπορούσες να ακούσεις τις φωνές του κόσμου. Παιδιά να τα παρηγορούν στο πεζοδρόμιο, καθώς βρίσκονταν στη περιοχή λόγω του Haloween», περιέγραψε.

Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων!

Τρία αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Τετάρτης στον Πύργο, έξω από το σταθμό του ΟΣΕ. Θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία: Νεκρός 45χρονος!

Ένα όχημα στο ρεύμα καθόδου προς την οδό Πατρών, επιχείρησε να στρίψει προς την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλο όχημα που ακολουθούσε συγκρούστηκε με το ΙΧ, με αποτέλεσμα αυτό να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με ταξί που είχε κατεύθυνση προς την οδό Αγ. Γεωργίου, το οποίο στην πορεία του προσέκρουσε και σε σταθμευμένο όχημα.

Οι οδηγοί διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο, ενώ τα οχήματα έχουν υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές.

Τροχαίο Πεντέλη: Σοκάρει η περιγραφή του οδηγού λεωφορείου! "Το παιδί πετάχτηκε στον αέρα!"

Σοκάρει η περιγραφή για το τροχαίο στην Πεντέλη και το πως συνέβη! Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει ότι τι 14χρονος πετάχτηκε στον αέρα και βρέθηκε στην άσφαλτο μπροστά του! Τροχαίο στο ρεύμα προς Ελευσίνα! Απίστευτη κίνηση στην Αττική Οδό!

Στην ΜΕΘ συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πεντέλη, την ώρα που κατέβηκε από λεωφορείο και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

«Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα. Αυτό έγινε και έπεσε κάτω το παιδί με σφοδρότητα στην άσφαλτο και χτύπησε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Σημειώνεται ότι «φύλακες άγγελοι» του 14χρονου ήταν δύο γιατροί που περνούσαν τυχαία εκείνη την στιγμή από το σημείο. Οπως λέει στον ΑΝΤ1 ο οδηγός του λεωφορείου «του περάσανε το φυσικό ορό και αυτό λένε οι γιατροί, έτσι μου εξήγησε η μάνα που την επισκέφθηκα χθες στο νοσοκομείο, ότι βοήθησε πάρα πολύ για τα εγκεφαλικά αιματώματα που έχει το παιδί».

Παρέμεινε 20 μέτρα από το σημείο η 27χρονη οδηγός

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 27χρονη οδηγός που χτύπησε το παιδί περίμενε 20 μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος και μετά τράπηκε σε φυγή. Μισή ώρα αργότερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα. «Εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν σταμάτησα και έφυγα. Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό που έγινε», φέρεται να είπε στις αρχές σύμφωνα με το OPEN TV.

Θρήνος στο Άργος: Νεκροί δύο νεαροί μετά από τροχαίο δυστύχημα!

Μια τραγωδία συγκλονίζει το Άργος! Νεκροί είναι δύο νεαροί μετά από τροχαίο δυστύχημα!

Το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα στη Δαλαμανάρα Άργους στην Αργολίδα, με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους. Τραγωδία στο Άργος: Νεκρός ποδηλάτης σε τροχαίο!

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, που δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα.

Και οι δύο επιβάτες τραυματίστηκαν. Με βάση τις πληροφορίες, είναι κάτοικοι Άργους, 33 και 18 ετών, εκ των οποίων ο ένας Ρομά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που στο αυτοκίνητο δεν υπάρχει η μηχανή, που εντοπίστηκε απέναντι από το σημείο της πρόσκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τις σορούς των δυο νεαρών, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

Το σημείο της πρόσκρουσης θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share