Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας επιτέθηκε σε γυναίκα δύο φορές, σκότωσε το σκυλί της και μαχαίρωσε τον σύντροφό της!

Είχε εμμονή μαζί της!

12 Νοεμβρίου 2019 14:31
Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας επιτέθηκε σε γυναίκα δύο φορές, σκότωσε το σκυλί της και μαχαίρωσε τον σύντροφό της!

Εφιάλτης για μια γυναίκα στην Κρήτη με έναν άνδρα να έχει εμμονή μαζί της! Συγκεκριμένα της επιτέθηκε δύο φορές, σκότωσε το σκυλί της και μαχαίρωσε τον σύντροφό της!

Βόλος: Ψυχοπαθής επιτέθηκε σε 29χρονη στρατιωτικό!

Αναστατωμένοι είναι και οι κάτοικοι του χωριού του 42χρονου, που κυνηγά με μανία την 49χρονη γυναίκα και μητέρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κατηγορούμενος εμβόλισε με το αυτοκίνητο του το Ι.Χ. που επέβαινε η γυναίκα με τον 68χρονο σύντροφό της. Μόλις βγήκε το ζευγάρι από το αυτοκίνητο, προσπάθησε να της επιτεθεί. Τότε μπήκε μπροστά ο σύντροφός της και τον μαχαίρωσε στο πόδι.

Στο παρελθόν ο 42χρονος φέρεται να είχε επιτεθεί ξανά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, στην άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Μάλιστα αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει και την έσωσε τελευταία στιγμή ο 12χρονος γιος της.

Συγκλονιστικό είναι επίσης ένα ακόμη περιστατικό που οι αρχές αποδίδουν στον 42χρονο. Πριν από λίγες μέρες, φέρεται να κρέμασε σε δέντρο έξω από το σπίτι της το σκυλάκι της. Οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πυροβολισμοί στην Κρήτη! Άγρια συμπλοκή!

Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας.

Μακελειό στην Κύπρο: Πυροβόλησαν άνδρα στο κεφάλι!

Όπως αναφέρει το apopsilive.gr, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι πυροβολισμοί «έπεσαν» από τους επιβαίνοντες ενός οχήματος με στόχο τους επιβαίνοντες ενός δεύτερου οχήματος με το οποίο και διασταυρώθηκαν στο ύψος της Παγκρήτιας και στο δρόμο που ενώνει το Ασήμι με τις Στέρνες.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.

Οι άγνωστοι που πυροβόλησαν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και με πατημένη την κόρνα για να διαφύγουν ευκολότερα της κυκλοφορίας εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σφαγή στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι για το Χάλοουιν στην Καλιφόρνια! Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες! (Video)

Στο σημείο της συμπλοκής συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος που πετάχτηκε έντρομος από σπίτια, παρακείμενα καταστήματα και καφετέριες καθώς το επεισόδιο σημειώθηκε σε ώρα αιχμής με δεκάδες πολίτες αλλά και παιδιά-μαθητές φροντιστηρίων, να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου έγινε η συμπλοκή και έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών!

Από τους πρώτους που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος ήταν και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτα περιστατικά που αμαυρώνουν την εικόνα της τοπικής κοινωνίας με τους φιλήσυχους πολίτες που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία της περιοχής. Ο ίδιος καταδίκασε το περιστατικό, επεσήμανε ότι από θαύμα κάθε φορά δεν θρηνούμε ανθρώπινες ζωές και ζήτησε να αυξηθούν τα μέτρα αστυνόμευσης και οι περιπολίες.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πυροβολισμοί σε καφε-μπαρ στον Πειραιά: Σοβαρά τραυματισμένη μια γυναίκα στο κεφάλι!

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε κατάστημα καφέ-μπαρ στον Πειραιά, με μια γυναίκα να καταλήγει τραυματισμένη! Μακελειό στην Κύπρο: Πυροβόλησαν άνδρα στο κεφάλι!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπληκτίστηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με τη σύντροφό του. Σφαγή στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι για το Χάλοουιν στην Καλιφόρνια! Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες! (Video)

Τότε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα άρπαξε το όπλο του άνδρα, το οποίο κατείχε παράνομα, και απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. Εκείνος προσπάθησε να την αποτρέψει, ωστόσο κατά την προσπάθειά του το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο. Μακελειό στο Παρίσι! Πέντε νεκροί από την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας! (Video)

Η μεν γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ ο άνδρας, ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο, συνελήφθη και του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share