Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πλημμύρισε όλη η Κρήτη από την κακοκαιρία "Βικτώρια"!

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

13 Νοεμβρίου 2019 13:57
Πλημμύρισε όλη η Κρήτη από την κακοκαιρία

Η κακοκαιρία Βικτώρια σαρώνει όλη την χώρα και οι καταστροφές είναι μεγάλες! Στην Κρήτη όπως θα δείτε στις εικόνες παρακάτω έχουν πλημμυρίσει όλοι οι δρόμοι!

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έντονες βροχοπτώσεις ξέσπασαν σε όλο το νησί, με τα εντονότερα προβλήματα να εντοπίζονται στην περιοχή της Μεσάρας. Οι ποταμοί του νησιού ξεχείλισαν με αποτέλεσμα να οι δρόμοι να μετατραπούν σε λίμνες! Σάκης Αρναούτογλου: Μεγάλο ψέμα τα περί... Βικτώριας! Ανατροπή για την κακοκαιρία

Την ίδια ώρα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, απομακρύνθηκαν από τα σχολεία του Δήμου Φαιστού οι μαθητές. Με απόφαση του δημάρχου Φαιστού, λίγο μετά τις 11:30 τα σχολεία έκλεισαν καθώς υπήρξε ανησυχία λόγω της νεροποντής.

Ο δήμαρχος της περιοχής έχει ζητήσει μηχανήματα από την Περιφέρεια Κρήτης για τη διαμόρφωση περασμάτων, προκειμένου να φεύγουν τα νερά της βροχής.

Ακόμη σημειώνεται ότι λόγω της κακοκαιρίας μέσω στρατιωτικής γέφυρας τύπου Μπέλεϋ πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων προς το χωριό Αλικιανός του Δήμου Πλατανιά, καθώς από την κακοκαιρία υποχώρησε τμήμα της προσωρινής διάβασης που είχε δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Βικτώρια: Εικόνες καταστροφής! Κόπηκαν δρόμοι στη μέση (video)

Εικόνες καταστροφής αφήνεις πίσω της η Βικτώρια, κακοκαιρία που χτυπάει εδώ και λίγες ώρες το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας!

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και στα Χανιά, με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις.

Στην περιοχή «Αλικιανός» του δήμου Πλατανιά υποχώρησε μέρος της πρόχειρης διάβασης που συνδέει το χωριό με την ενδοχώρα, ενώ από τον δήμο συνιστάται η προσοχή των οδηγών που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο προς τα χωριά Πατελάρι και Κουφός, λόγω κατολισθήσεων που υπάρχουν σε σημεία του δικτύου.

Τάσος Αρνιακός: Προειδοποιεί για την ισχυρότερη κακοκαιρία του φθινοπώρου (Video)!

Όπως βλέπουμε στο επόμενο βίντεο, η έντονη βροχόπτωση έχει αποκολλήσει την πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη γεγονός που έχει διακόψει πλήρως την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Ως γνωστόν, στην πρόσφατη “θεομηνία” (στις αρχές του 2019) στα Χανιά, η ιστορική γέφυρα του Κερίτη είχε καταστραφεί και οι κάτοικοι του Αλικιανού είχαν κατασκευάσει μια πρόχειρη διάβαση για να διευκολύνει τη διέλευση τους από τον Αλικιανό προς τα Χανιά.

Αποκόπηκε και πάλι ο Αλικιανός - Παρασύρθηκε η πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη

Αποκόπηκε και πάλι ο Αλικιανός - Παρασύρθηκε η πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη

Posted by Flashnews.gr on Tuesday, November 12, 2019

Έντονα προβλήματα λόγω κατολισθήσεων έχουν αναφερθεί ακόμα, στις περιοχές Πλοκαμιανά και Σφηνάρι του δήμου Κισσάμου με τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Χάος στους δρόμους της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας! Ποιους δρόμους να αποφύγετε!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές των σχολείων της περιοχής πήγαν κανονικά στο μάθημά τους, καθώς δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Λόγω κατολισθήσεων υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Νοτιοδυτική Κίσαμο και συγκεκριμένα σε Πλοκαμιανά, Σφηνάρι και Μελισσουργείο. Συνεργεία του Δήμου Κισάμου καθαρίζουν τους δρόμους ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων. Συνίσταται μεγάλη προσοχή και στα Εννιά Χωριά, λόγω των κατολισθήσεων αλλά και των φερτών υλικών που υπάρχουν στους δρόμους και τα οποία μεταφέρθηκαν από ξεχειλισμένα ρυάκια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share