Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βέροια: Πριόνισαν κολώνες της ΔΕΗ για να κόψουν το ρεύμα στους πρόσφυγες! (Video)

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο!

14 Νοεμβρίου 2019 09:56
Βέροια: Πριόνισαν κολώνες της ΔΕΗ για να κόψουν το ρεύμα στους πρόσφυγες! (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για τους άγνωστους που επιχείρησαν να κόψουν το ρεύμα στους πρόσφυγες στην Βέροια! Το αποτέλεσμα της πράξης ήταν να πριονίσουν τις κολώνες της ΔΕΗ για να πετύχουν τον σκοπό τους!

Όπως διαπίστωσαν διερχόμενοι μια κολώνα του δικτύου της ΔΕΗ ήταν πριονισμένη και κομμένη με τα καλώδια επάνω στο δρόμο. Λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκαν άλλες δυο κολώνες της ΔΕΗ πριονισμένες, αλλά οι δράστες δεν είχαν προλάβει να ολοκληρώσουν το έργο τους και να τις ρίξουν.

Απίστευτο: Έκρυβε 12 κιλά χασίς από τη φυτεία του στο ψυγείο!

Στο σημείο έσπευσαν συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ όπως και αστυνομία για τη διαπίστωση του γεγονότος και την επιβολή τυχόν περιοριστικών μέτρων!

Δείτε το βίντεο εδώ στο Athensmagazine.gr:

347 ακόμη μετανάστες και πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά!

347 μετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται ήδη στο λιμάνι του Πειραιά προερχόμενοι από Χίο και Μυτιλήνη, άμεσα θα μεταφερθούν με λεωφορεία στις αρμόδιες δομές φιλοξενίας.

Πάνω από 200 μετανάστες φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά από Χίο, Λέρο και Λέσβο!

Στις 11:10 αναμένεται να φτάσει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βlue Star Patmos», μεταφέροντας συνολικά 38 ακόμη μετανάστες και πρόσφυγες από Κω και Λέρο.

Μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές τον Οκτώβριο

Την ίδια ώρα που συνεχίζεται η αποσυμφόρηση των νησιών, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Frontex παρουσιάζονται αναλυτικά στοιχεία για τις μεταναστευτικές ροές στα ελληνικά νησιά. Σύμφωνα μ' αυτά οι ροές τον Οκτώβριο του 2019 μειώθηκαν κατά 18%. Με βάση τα ίδια στοιχεία, η εν λόγω μείωση ήταν και ο βασικός λόγος που μειώθηκαν συνολικά οι παράνομες διελεύσεις στα ευρωπαϊκά σύνορα κατά 17% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, φτάνοντας τις 16.800 αφίξεις.

Εξάρχεια: Σοκάρουν οι εικόνες από το κτήριο που ζούσαν οι μετανάστες! (Video)

Οι εικόνες από το κτήριο στα Εξάρχεια σοκάρουν αφού οι συνθήκες στις οποίες ζούσαν οι μετανάστες ήταν άθλιες! Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο κτίριο, επί της οδού Μπουμπουλίνας 42, είχε εκκενωθεί ξανά τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο σήμερα χρειάστηκε νέα παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εκκενωθεί εκ νέου.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της αστυνομίας, εντός του κτιρίου διέμεναν 138 αλλοδαποί, από τους οποίους οι 66 ήταν άνδρες, οι 44 γυναίκες και 28 ανήλικα παιδιά.

Από νωρίς το πρωί ομάδες των ΜΑΤ καθώς και της ΟΠΚΕ βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά οδήγησαν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες εκτός του κτιρίου και εν συνεχεία άρχισαν να ερευνούν το χώρο. Μετέπειτα, όλοι οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για έλεγχο των εγγράφων τους, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας. Στιγμές αργότερα το κτίριο σφραγίστηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της απομάκρυνσης των προσφύγων και μεταναστών η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τους χώρους του υπό κατάληψη κτιρίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share