Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Κρήτη: Μαθητής στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία!

Μεγάλη αγωνία!

15 Νοεμβρίου 2019 15:27
Συναγερμός στην Κρήτη: Μαθητής στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία!

Συναγερμός στην Κρήτη καθώς ένας 15χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία!

Σύμφωνα με πληροφορίες , όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν οι γονείς του ανήλικου πήγαν να ξυπνήσουν τον γιο τους και είδαν πως είχε σπασμούς.

Συναγερμός στην Κρήτη: Μαθητής πήδηξε από το μπαλκόνι του σχολείου!

Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με τους γιατρούς να έχουν άμεση αντίδραση και να αποφασίζουν την μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Κρήτη: Ψεύτικο το όπλο του μαθητή! (Video)

«Ο 15χρονος ήρθε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση με σπασμούς. Τον βάλαμε σε καταστολή, τον διασωληνώσαμε και τον μεταφέραμε στον αξονικό τομογράφο. Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Αμέσως ξεκίνησαν οι επαφές με το Βενιζέλειο νοσοκομείο με τους νευροχειρούργους να είναι σε ετοιμότητα», επεσήμανε μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Μασούτ Χάνι.

Ο 15χρονος αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Χαμός σε σχολείο: Καθηγήτρια κλώτσησε το κεφάλι μαθητή! (Video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η επίθεση που δέχθηκε ένας μαθητής από την καθηγήτριά του στο Τέξας των ΗΠΑ. Η 32χρονη εκπαιδευτικός λογομάχησε σε έντονο ύφος με τον μαθητή και άρχισε να τον γρονθοκοπεί και να τον κλωτσάει στο κεφάλι.

ΗΠΑ: Δασκάλα που διατηρούσε σχέση με ανήλικο μαθητή της, σκότωσε τον άντρα της και μετά αυτοκτόνησε!

Η καθηγήτρια απολύθηκε ενώ ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξέταση χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε μαθητή!

Το σχολείο εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές.

Αμαλιάδα: Γιατί ο συμμαθητής του μαχαίρωσε τον 15χρονο; Οι διάλογοι δράστη και θύματος! (Video)

Δύο 24ωρα μετά το μαχαίρωμα που δέχτηκε στο σχολείο του, στην Αμαλιάδα, από συμμαθητή του, ο 15χρονος μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ. Αμαλιάδα: «Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά...!» Τι ισχυρίζεται ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του; (Video)

Εκεί, περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου τα όσα έγιναν σε εκείνο το διάλειμμα, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν μεταξύ του ίδιου και του 16χρονου δράστη. Αμαλιάδα: Ελεύθερος ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του στο σχολείο!

«Ήμουν με την παρέα μου στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος. Κάποιοι που τον έβλεπαν να έρχεται μου είπαν “πρόσεχε”. Τότε εγώ γύρισα το κεφάλι μου αριστερά και τον είδα να προσπαθεί να με μαχαιρώσει στο πρόσωπο. Σήκωσα το χέρι μου και με βρήκε κάτω από τον αγκώνα. Μετά μου έριξε μία στην πλάτη και έφυγε» είπε αρχικά στην ίδια συνέντευξη. Αμαλιάδα: "Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δυο πισώπλατες μαχαιριές!" Ο 15χρονος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε!

Ο 15χρονος υποστήριξε ότι ο δράστης είχε πραγματοποιήσει και στο παρελθόν ανάλογη επίθεση. «Το είχε κάνει πριν από λίγο διάστημα σε παιδί και έξω από το σχολείο».

Όσον αφορά στα αίτια της αιματηρής επίθεσης, ο ανήλικος μαθητής που τραυματίστηκε είπε: «Πιο παλιά, η παρέα του ήθελε να με βάλει στη δική τους ομάδα. Μιλάμε για αθλητική ομάδα. Εγώ δεν ήθελα να μπω και από τότε άρχισε να με απειλεί ότι θα με μαχαιρώσει. Μου είχε πετάξει και ένα ξύλο χωρίς ευτυχώς να με πετύχει». «Είχε έρθει μια φορά στο σχολείο και μου είπε ότι θα μου επιτεθεί γιατί εγώ πείραξα ένα παιδί. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Του ζήτησα να μιλήσουμε ήρεμα αλλά εκείνος δεν είχε τέτοιο σκοπό». Ο 15χρονος τονίζει πως δεν απευθύνθηκε στη διεύθυνση του σχολείου για τις απειλές που δεχόταν, επειδή πίστευε πως οι καθηγητές και ο διευθυντής δεν θα έκαναν τίποτα. Αμαλιάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από μέσα από το σχολείο μετά το μαχαίρωμα! Εικόνες που σοκάρουν!

Λίγο νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, είχε μιλήσει η μητέρα του 15χρονου. Στα χέρια της κρατούσε την μπλούζα που φορούσε το παιδί της, την ημέρα της επίθεσης, όπου φαίνονται τα σκισίματα από τις μαχαιριές. Η ίδια περιέγραψε τα όσα έζησε, από τη δική της οπτική γωνία…

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share