Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία: Κρέμασαν σκύλο με σύρμα! (Video)

Σκληρές εικόνες!

18 Νοεμβρίου 2019 17:54
Κτηνωδία: Κρέμασαν σκύλο με σύρμα! (Video)

Νέα κτηνωδία με θύμα ένα αδέσποτο σκύλο, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος με σύρμα σε παρτέρι της ανατολικής Φθιώτιδας.

Οι ορμές του σκύλου και η αλανιάρα κότα! (Video)

Συγκεκριμένα το αθώο αδέσποτο, βρέθηκε κρεμασμένο στην κιόσκι στην περιοχή του Αχλαδίου, προκαλώντας φρίκη σε περαστικό, που έτυχε να περάσει από το εν λόγω σημείο και να αντικρίσει το φρικιαστικό έγκλημα.

Λιοντάρι αντίκρισε 2 σκυλιά στο κλουβί του. Η αντίδρασή του ξεγέλασε τους πάντες!

Το πρωί της Κυριακής και ενώ πήγαινε για προπόνηση ο άντρας αντίκρισε απαγχονισμένο και κρεμασμένο με σύρμα το αδέσποτο σκυλάκι.

Το αποτρόπαιο συμβάν έχει καταγγελθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες, από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας στην αστυνομία ενώ οι αρχές αναζητούν τον ένοχο.

Κτηνωδία στο Μεσολόγγι: Άνδρας έβγαλε τα μάτια σκύλου! (photo)

Κτηνωδία στο Μεσολόγγι με κάτοικο της περιοχής, να βγάζει τα μάτια σε αδέσποτο σκύλο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο!

Ραγίζει καρδιές το σκυλάκι που δεν αποχωρίζεται τον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του!

Το άτυχο σκυλί βρήκαν κάτοικοι της περιοχής που έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν την τιμωρία του «δολοφόνου και βασανιστή» όπως λένε που έβγαλε τα μάτια από το χάσκι.

«Είμαι συγκλονισμένη για το θάνατο του Σπαικ, στο Μεσολόγγι. Τι πιο χειρότερο, βγάζοντας του τα μάτια» είπε κάτοικος της περιοχής, ενώ κάποιος άλλος ζητά να παρέμβουν οι αρμόδιες Αρχές, λέγοντας:

«Αυτό το άτομο είναι επικίνδυνο για ζώα και ανθρώπους. Να παρέμβουν οι Αρχές, δεν ξέρω, κάτι να γίνει. Κάποιος ψυχικά διαταραγμένος κυκλοφορεί ελεύθερος….».

Κτηνωδία στον Βόλο: Έδεσε πέτρες σε σκύλο και τον πέταξε στη θάλασσα!

Κτηνωδία στον Άναυρο Βόλου, με άγνωστο δράστη, που έδεσε πέτρες πλακόστρωσης με σχοινί στο σώμα ενός σκύλου και τον έριξε στη θάλασσα! Το άτυχο σκυλάκι, από τον τραγικό πνιγμό του, άφησε την τελευταία του πνοή!

Διαβάστε επίσης: Ακόμα μια επίθεση από αδέσποτους σκύλους έγινε στην Λαμία!

Το άτυχο ζώο πνίγηκε και στη στεριά το έβγαλε μία γυναίκα, η οποία ενημέρωσε και το Λιμεναρχείο που ήδη έχει ξεκινήσει την έρευνα για τον εντοπισμό του.

Στις 9.50 χθες το πρωί τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο μια γυναίκα που βρέθηκε στην περιοχή του Αναύρου και κατήγγειλε ότι σε απόσταση 30-40 μ. από την ακτή, εντόπισε έναν σκύλο που είχε δεμένα τα πίσω πόδια και το κορμό του με σχοινί, ενώ στο σώμα του άγνωστος είχε δέσει δύο πέτρες πλακόστρωσης.
Το άτυχο ζώο είχε πνιγεί και η γυναίκα με τη βοήθεια φουσκωτού σκάφους το τράβηξε στην ακτή.

Στο σημείο πήγαν άμεσα λιμενικοί που το φωτογράφισαν και διαπίστωσαν ότι το ζώο συντροφιάς δεν έφερε άλλα εξωτερικά σημάδια βασανισμού.
Ήδη ενημερώθηκε ο Δήμος Βόλου, για να εξεταστεί αν το άτυχο ζώο έφερε τσιπ, ενώ η Υπηρεσία Καθαριότητας ανέλαβε την υγειονομική του ταφή.

Προανάκριση, για παράβαση του νόμου περί ζώων, διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, που αναζητά τον άγνωστο δράστη.

Φρίκη: Άνδρας τάιζε ζωντανές γάτες τους σκύλους του!

Φρίκη στη Σκωτία με έναν άνδρα που τάιζε ζωντανές γάτες τους σκύλους του! Απίστευτο: Πέθανε πίτμπουλ αφού έσωσε την οικογένεια του από δηλητηριώδες φίδι!

Σε 10 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας στη Σκωτία, ο οποίος αγόραζε γάτες στο διαδίκτυο, ώστε να τις χρησιμοποιεί ως… ζωντανό δόλωμα για τους σκύλους του.

Όταν επιθεωρητές έψαξαν το σπίτι του, βρήκαν φωτογραφίες και βίντεο με νεκρές γάτες, ασβούς και αλεπούδες. Υποστηρίζεται μάλιστα, ότι ο δράστης αγόρασε τις γάτες από πωλητές που πίστευαν ότι τα ζώα θα πήγαιναν σε ασφαλές σπίτι. Σοκ στην Πέλλα: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 2χρονο κοριτσάκι

Επιπλέον, σύμφωνα με το BBC, βρέθηκε εξοπλισμός που φανέρωνε πως τα ζώα συμμετείχαν σε κυανομαχίες.

Ο 42χρονος καταδικάστηκε αφού δήλωσε ένοχος για την κατοχή τριών σκύλων για κυανομαχίες και για την αγορά ζωντανών γατών, τις οποίες χρησιμοποιούσε για να εκπαιδεύει τους σκύλους στη μάχη. Μάλιστα, εκτός από τη φυλάκιση, του απαγορεύτηκε και η απόκτηση ζώων για τα επόμενα 10 χρόνια. Σκύλος καταλαβαίνει την κρίση πανικού της ιδιοκτήτριάς του και την παρηγορεί! (Video)

Στην κατοικία του, βρέθηκαν δύο σκύλοι ράτσας Πατερντέιλ Τεριέ, καθώς και ένα κουτάβι. Κτηνίατρος μετά από εξέταση, διαπίστωσε ότι τα ζώα έφεραν πολλαπλούς τραυματισμούς.

Ένας από τους Σκωτσέζους ερευνητές, δήλωσε ότι πρόκειται για μία από τις πιο ανησυχητικές και δυσάρεστες υποθέσεις που έχει αναλάβει. Τραγωδία στα Γλυκα Νερά: Η μαρτυρία οικογενειακού φίλου για την φονική επίθεση του σκύλου στο βρέφος! (Video)

Βίντεο που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, δείχνει τρία σκυλιά να επιτίθενται σε μια γάτα, η οποία παλεύει για τη ζωή της.

«Είναι εμφανές ότι οι γάτες υπέστησαν πολλούς τραυματισμούς και βρήκαν τραγικό και βασανιστικό θάνατο», δήλωσε ο ίδιος ερευνητής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share