Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε η 30χρονη, Μαριάτζελα Γιαννίτση!

Απίστευτη τραγωδία!

7 Δεκεμβρίου 2019 10:48
Είδηση σοκ: Πέθανε η 30χρονη, Μαριάτζελα Γιαννίτση!

Πέθανε η κόρη του βιομήχανου Γιώργου Γιαννίτση (γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ) σε ηλικία 30 ετών, λίγες ώρες μετά τον θάνατο και ενός 29χρονου!

Η είδηση του θανάτου της 30χρονης βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και πάγωσε την τοπική κοινωνία των Τρικάλων.

Κηδεύεται το Σάββατο στις 14:00, στα Τρίκαλα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Θρήνος: Πέθανε ο Κώστας Λυκογιάννης!

Πέθανε ο Κώστας Λυκογιάννης στα 72 του χρόνια, με τον θάνατο να του είχε στήσει καρτέρι στην επαρχιακή οδό Νιοχωρίου Βαρθολομιού, άλλη μία τραγική είδηση έπειτα από τον πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός πριν λίγες ώρες!

Ο κυρ Κώστας με το λευκό φορτηγάκι τύπου VAN λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα επέστρεφε από το Νιοχώρι όπου είχε μεταβεί για προσωπική του υπόθεση.

Στη διαδρομή και όταν επέστρεφε στο Βαρθολομιό όπου και κατοικούσε συνέβη το μοιραίο. Λίγο πριν φθάσει στον προορισμό του ο Κώστας Λυκογιάννης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του μικρού φορτηγού και έπεσε σε μικρό χαντάκι. Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την Τροχαία. Ο Κώστας Λυκογιάννης ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του. Όμως κατά τη μεταφορά του στο ΚΥ Γαστούνης με το ασθενοφόρο, άφησε την τελευταία του πνοή. Στο ΚΥ Γαστούνης απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε το Βαρθολομιό αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Ο κυρ-Κώστας ήταν έμπορος κηπευτικών και πασίγνωστος στην περιοχή.

Συντετριμμένη η οικογένειά του. Η σύζυγός του Αγγελική και τα παιδιά του Αναστάσιος, Νίκος και Ευγενία που κατοικεί στη Γερμανία και έρχεται στην Ελλάδα για να αποχαιρετήσει τον πατέρα της.

Φρικτός θάνατος για γυναίκα: Έπεσε έξω από το αυτοκίνητο της και την πάτησε!

Ένας φρικτός θάνατος σημειώθηκε στη Βρετανία με μία γυναίκα να πέφτει έξω από το αυτοκίνητο της και την πατάει! Ταυτόχρονα θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες και στην Ξάνθη, με δύο αδέρφια να βρίσκουν τραγικό θάνατο σε τροχαίο!

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να μεταβούν στο σημείο του δυστυχήματος στο Μάντσεστερ στις 11:30 το πρωί της Τρίτης, καθώς σύμφωνα με τις αναφορές, μία γυναίκα κοντά στα 70 είχε τραυματιστεί σοβαρά έπειτα από τροχαίο.

Τη γυναίκα παρέλαβε από το σημείο ασθενοφόρο, ωστόσο κατέληξε στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 34χρονος ποδοσφαιριστής!

Ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς νεκρός ανασύρθηκε από τροχαίο δυστύχημα γνωστός ποδοσφαιριστής, καθώς πήγαινε στην προπόνηση της ομάδας του!

Συγκεκριμένα, ένας Περουβιανός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε και δύο Κολομβιανοί παίκτες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο Περού, την ίδια στιγμή που θανατηφόρο τροχαίο συγκλονίζει και την Ελλάδα!

O νεκρός είναι ο 34χρονος Juan Pablo Vergara παίκτης της Binicional, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Η ομάδα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογενεία για το τραγικό γεγονός με ανακοίνωσή της στο Twitter: «Η Binational Sports club εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το θάνατο του Juan Pablo Vergara. Λυπούμαστε για αυτή την ανεπανόρθωτη απώλεια και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα οφείλεται στην κακοκαιρία.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στο Athensmagazine.gr:

Σοκαριστικό βίντεο της σύγκρουσης αυτοκινήτου με φορτηγό! Νεκρές μητέρα και κόρη!

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει το τροχαίο με την σφοδρή σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με φορτηγό στη Ρωσία. Τραγικό θάνατο βρήκαν μια 36χρονη γυναίκα και η εννιάχρονη κόρη της!

Η οδηγός του οχήματος χάνει αρχικά τον έλεγχο του οχήματος, όμως καταφέρνει να αποφύγει το πρώτο φορτηγό που εμφανίζεται στο βίντεο. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το φορτηγό που ακολουθεί.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο από την σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή της η 36χρονης οδηγός του οχήματος και η εννιάχρονη κόρη της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share