Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Πήλιο: Αλεπού δάγκωσε 5χρονο κορίτσι!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

28 Δεκεμβρίου 2019 15:26
Σοκ στο Πήλιο: Αλεπού δάγκωσε 5χρονο κορίτσι!

Σοκ στο Πήλιο, όταν αλεπού επιτέθηκε σε 5χρονο κοριτσάκι και το δάγκωσε. Το μικρό παιδί διακομίστηκε αμέσως στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, όπου σήμανε συναγερμός. Ενώ, πριν από 2 εβδομάδες 23χρονος πέθανε από εργατικό ατύχημα στο Πήλιο!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, το παιδάκι βρισκόταν μαζί με τους γονείς του μέσα στο αυτοκίνητό τους και μόλις είχαν σταθμεύσει στις Μηλιές.

Το παιδάκι αμέριμνο επιχείρησε να αποβιβαστεί από το ΙΧ, όταν μπροστά του εμφανίστηκε η αλεπού, που πιθανολογείται πως ήταν κρυμμένη πίσω από πουρνάρια. Τότε η αλεπού, του επιτέθηκε και το δάγκωσε στο χέρι.

Οι γονείς σοκαρίστηκαν. Πήραν το παιδί τους και το διακόμισαν αμέσως στο Νοσοκομείο, καθώς η αλεπού του είχε καταφέρει δύο τραύματα στο χέρι. Αφού διαπιστώθηκε πως το παιδί ήταν εμβολιασμένο για τέτανο, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να του χορηγηθεί αντιλυσσικό εμβόλιο για προληπτικούς λόγους.

Μόλις έγινε η πρώτη δόση του εμβολίου το παιδί διακομίστηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο χέρι του, ενώ παράλληλα δόθηκαν περαιτέρω οδηγίες για τη θεραπεία του και επέστρεψε στην Παιδιατρική Κλινική του Αχιλλοπουλείου για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Υπογραμμίζεται πως όλα τα χρόνια λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Βόλου, γιατροί και νοσηλευτές δεν έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιο περιστατικό με αλεπού να έχει δαγκώσει παιδί.

Πριν από δυόμιση περίπου χρόνια είχε πάλι σημάνει συναγερμός όταν διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο μικρό παιδί το οποίο είχε τραυματίσει νυχτερίδα.

Πήλιο: Νεκρός 47χρονος που έπεσε σε αυλάκι!

Ένας 47χρονος από τη Ζαγορά του Πηλίου βρέθηκε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που επέστρεφε πεζός στο σπίτι του στην κωμόπολη!

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Πήλιο: 46χρονος βίαζε τη γυναίκα του και κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του!

Ο άτυχος άνδρας γυρνούσε με τα πόδια στο σπίτι του στη Ζαγορά, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, όταν ξαφνικά έπεσε από ύψος περίπου 1,5 μέτρου σε τσιμεντένιο αυλάκι ποτίσματος.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε άμεσα και στο σημείο μετέβη πλήρωμα με ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 47χρονου παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Μένιδι: Άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άντρας μέσα στο σπίτι του στο Μενίδι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θανατηφόρο τραύμα προκλήθηκε από σουγιά.

Δείτε επίσης: Βαρύ πένθος στην Νέα Δημοκρατία!

Oι αστυνομικοί αναζητούν τον γιο του, ο οποίος φαίνεται πως πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Φωτιά στον Βύρωνα! Ένας ηλικιωμένος έχασε την ζωή του!

Συναγερμός στον Βύρωνα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης σε υπνοδωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις του και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε επίσης: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Ζωγράφου! Νεκρή μια γυναίκα!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άτομο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στον Βύρωνα Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Φωτιά σε σπίτι στα Γλυκά Νερά!

Φωτιά ξέσπασε σε ακατοίκητο σπίτι στα Γλυκά Νερά!

Τραγωδία στη Βουλγαρία: Δύο νεκροί από φωτιά σε νοσοκομείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη οικία βρίσκεται πολύ κοντά στα εκπαιδευτήρια Πλάτωνα. Από τη φωτιά η περιοχή γέμισε με καπνούς. Στο σημείο βρέθηκαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε με την επέμβαση των Πυροσβεστών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share