Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο Βαρθολομιό Ηλείας

Επεκτάθηκε γρήγορα

15 Ιουλίου 2020 18:30
Φωτιά στο Βαρθολομιό Ηλείας

Φωτιά ξέσπασε στο δάσος των Θινών Βαρθολομιού στην Ηλεία, και σύμφωνα με πληροφορίες επεκτάθηκε γρήγορα από παρακείμενο παλιό σκουπιδότοπο.

Τελικά, η φωτιά περιορίστηκε στο χώρο με τα σκουπίδια. Επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου με 20 άτομα και δύο αεροσκάφη PZL.

Κέρκυρα: Φωτιά σε θαλαμηγό στη μαρίνα Γουβιών

Τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, ξέσπασε φωτιά στη θαλαμηγό «YES BOSS» σημαίας Ιταλίας, η οποία βρισκόταν πρυμνοδετημένη στη μαρίνα Γουβιών της Κέρκυρας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ επιχείρησαν έξι (06) υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία προέβησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Ακόμα μια φωτιά ξέσπασε εχθές και σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Αποτέλεσμα της πυρκαγιάς ήταν η ημιβύθιση του εν λόγω σκάφους, ενώ από το προσωπικό της οικείας μαρίνας ποντίστηκε προληπτικά περιμετρικά του σκάφους πλωτό φράγμα. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του «YES BOSS», μέχρι την αποκατάσταση των βλαβών και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από αναγνωρισμένο οργανισμό.

Φωτιά στην Κω

Φωτιά ξέσπασε στην Κω και συγκεκριμένα σε δασική έκταση στη δημοτική ενότητα Ηρακλειδών στην Κω. Νωρίτερα, φωτιά είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο αυτή τη στιγμή επιχειρούν πέντε οχήματα με 12 πυροσβέστες. Παράλληλα, από αέρος συνδράμει στην κατάσβεση ένα ελικόπτερο.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κάποιος οικισμός ή κατοικημένη περιοχή ενώ η πυρκαγιά καίει βλάστηση και πουρνάρια.

Χαμός σε στριπτιτζάδικο στη Μιχαλακοπούλου: Φωτιά έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων

Χαμός επικράτησε σε στριπτιτζάδικο επί της οδού Μιχαλακοπούλου στην Αθήνα, με μια φωτιά να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων, αλλά όλα να βαίνουν καλώς για αυτούς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η οποία προ ωρών αντιμετώπισε μεγάλη πρόκληση στο Πέραμα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Open, τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/7) γύρω στις 04:00 υπήρξαν πυκνοί καπνοί στο μαγαζί, που εισχώρησαν εσωτερικά. Προκλήθηκε πανικός και έντρομοι το εγκατέλειψαν οι 15 χορεύτριες και οι 5 εργαζόμενοι.

Όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκε ένα βραχυκύκλωμα στα μονωτικά υλικά με αποτέλεσμα οι μαύροι καπνοί μέσω του εξαερισμού να περάσουν μέσα στο μαγαζί. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός η κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας. Μέσα στο κατάστημα υπήρχαν και λιγοστοί πελάτες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share