Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δείτε που είναι, πως είναι και τι κάνει ο επιζών της τραγωδίας των Τεμπών! Απίστευτο;

Δεν πάει ο νους σας τι επάγγελμα κάνει!

12 Σεπτεμβρίου 2019 12:50
Δείτε που είναι, πως είναι και τι κάνει ο επιζών της τραγωδίας των Τεμπών! Απίστευτο;

Μερικά χρόνια πριν, έζησε έναν τραγικό εφιάλτη. Ήταν ένας από τους μαθητές που επέβαιναν στο λεωφορείο που συγκρούστηκε με φορτηγό στα Τέμπη, οδηγώντας στον θάνατο 21 νέα παιδιά, μαθητές λυκείου από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Για τα γεγονότα που τον οδήγησαν να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του και να αφιερωθεί για πάντα στον Θεό, μίλησε στο παρελθόν στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR, ο Ιεροδιάκονος Μακάριος, ένας εκ των επιζώντων μαθητών της τραγωδίας στα Τέμπη.


Αρκετά χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής σε 21 αγγελούδια που επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά από εκδρομή, ο Μακάριος αποφάσισε να ευχαριστήσει τον Θεό για την διάσωση του με τον πιο απόλυτο τρόπο, αφιερώνοντας τον εαυτό του στην Εκκλησία και τον μοναχισμό.


Ο νεαρός κληρικός, είπε στην κάμερα της εκπομπής πως πλέον έχει συγχωρήσει εκείνους που έφταιξαν σημειώνοντας όμως πως όσο κι αν περάσει ο καιρός η «πληγή» στην καρδιά του παραμένει ανοικτή.

Νεκρός ο τραυματίας του τροχαίου στα Τέμπη!

Νεκρός τελικά ο Λαρισαίος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου ο οποίος συγκρούστηκε με το όχημά του με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας σε τροχαίο που έλαβε χώρα στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της κοιλάδας των Τεμπών, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο άτυχος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έγιναν προσπάθειες από το ιατρικό επιτελείο να κρατηθεί στην ζωή, αλλά τα τραύματά του ήταν πολύ βαριά με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Δείτε όλα τα Retro θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share