Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ύδρα: Σε αυτά τα σοκάκια θα κάνετε το καλύτερο shopping!

Θα τα λατρέψετε!

5 Σεπτεμβρίου 2019 13:20
Ύδρα: Σε αυτά τα σοκάκια θα κάνετε το καλύτερο shopping!

Αν και η καρδιά της Ύδρας χτυπάει στο µικρό της λιµανάκι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα όσον αφορά στην αγορά της! Ετοιμαστείτε για shopping τόσο στη γραφική της περαντζάδα, όσο και στα γύρω σοκάκια όπου θα βρείτε καλόγουστες boutiques µε επώνυµα brands και µοντέρνα αξεσουάρ για κάθε γούστο. Από χειροποίητα κοσµήµατα και σανδάλια, µέχρι outfits και τουριστικά είδη!

Κoutsikou Hydra

Μετά τα Κύθηρα, η Ελληνοιταλικής καταγωγής Lea Paolini άνοιξε µέσα Ιουνίου ένα καλόγουστο gift shop σε λογική concept store, εµπνευσµένο από τις «αγορές του κόσµου»! Εκτός από την οµώνυµη collection ρούχων Koutsikou της σχεδιάστριας µητέρας της, θα βρείτε στυλάτα κοσµήµατα, αξεσούαρ και beachwear, όπως και είδη σπιτιού και design, όλα limited edition και σε αποκλειστική διάθεση.

Tip: Ιδανική στάση για ένα αναµνηστικό πριν αποχαιρετήσετε το νησί!

Info:
Καθηµερινά 10:00-23:00 (Απρ.-τέλος Σεπτ.)
Λιµάνι Ύδρας, Τ. +39 338 9381961
Instagram: koutsikou_hydra

Looking Good

Boutique οπτικών στο κέντρο της Ύδρας, 10 µ. από το λιµάνι, όπου η σύγχρονη µόδα συναντά τη φροντίδα των µατιών µε branded γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακούς επαφής. Επιλέξτε ανάµεσα στους µεγαλύτερους οίκους που επιλέγουν και οι celebrities (Tom Ford, Gucci, Prada, Versace, Vogue), πάντα µε την πολύτιµη βοήθεια του διπλωµατούχου οπτικού-οπτοµέτρη και ιδιοκτήτη, Χρήστου Γαλανόπουλου!

Sunglasses by Looking Good

Καθαρές γραµµές, κορυφαία ποιότητα, διακριτική πολυτέλεια, χρώµατα και design διακρίνουν τις ενηµερωµένες συλλογές των luxury brands που φιλοξενούνται στο Looking Good! Ανάµεσα στις top επιλογές, τα stylish γυαλιά ηλιού των παγκοσµίως φηµισµένων Οίκων Balenciaga & Tom Ford.

Info:
Καθηµερινά 10:00-23:00
Μιαούλη 5, Τ. +30 22980 29646
Site: www.lookinggoodoptics.com, FB: Looking Good Optics Hydra

Κι αν θέλετε να τα έχετε όλα σε ένα αποκτήστε τον πλήρη οδηγό μας, Gold book of Hydra – Ermioni, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ύδρα: Όσα πρέπει να ξέρετε για το μαγευτικό νησί!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για shopping στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share