Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Admiral: Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα στην Αργυρούπολη!

14 Νοεμβρίου 2019 14:15
Admiral: Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα στην Αργυρούπολη!

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 16:00 - 20:00, η Admiral εγκαινίασε το ανακαινισμένο κατάστημα της αλυσίδας στην Αργυρούπολη (Λ. Κύπρου 2, 164 52) με το πιο δυναμικό opening music event του φετινού φθινοπώρου.

Η έναρξη του event έγινε με live εκπομπή από τον Γιάννη Τουμπάνο και τον RADIO DEE JAΥ 95.2FM, ενώ στη συνέχεια υπήρξε live εμφάνιση του DJ Set από τον NIKOS “NIVO” VOURLIOTIS, ενώ ο DJ SPARKY T (WORLD CHAMPION DMC) έδωσε ρυθμό στο party πραγματοποιήθηκε.

Στο autograph signing session της βραδιάς, ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ υπέγραψαν τις νέες φανέλες, οι οποίες έφεραν τη σφραγίδα της ιταλικής εταιρίας αθλητικής ένδυσης KAPPA καθώς και αυτόγραφα για μικρούς και μεγάλους φιλάθλους.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Μαρία Κωσταντάκη.

Το 2019 η Admiral κάνει δυναμικό repositioning στην αγορά, τα προϊόντα της θα βρίσκονται σύντομα στα νέα Admiral Sports Shops της Βουλγαρίας, ενώ τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα της αλυσίδας διαδέχονται το ένα το άλλο με στόχο να γίνει η αγοραστική εμπειρία του κόσμου πιο απολαυστική από ποτέ.

Με σύνθημα Your Life. Your Game. γιορτάζουμε μαζί το νέο ξεκίνημα της πιο ιστορικής εταιρίας αθλητικών ειδών στην Ελλάδα με ένα μοναδικό street party και σας περιμένουμε όλους στο πιο Admiral fun opening event!

Σχετικά με την Admiral

Admiral σημαίνει κορυφαία ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές. Στα 135 καταστήματά της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε casual, αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, αξεσουάρ άθλησης, αλλά και ειδικό εξοπλισμό για επαγγελματίες αθλητές.

Η Διεθνής Αθλητική Ε.Π.Ε. είναι η ελληνική εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της το σήμα Admiral (Ελλάδα, Κύπρος, Βαλκανικές χώρες) καθώς επίσης και τις αντιπροσωπείες των σημάτων Kappa, Μaui & Sons και Starter.
Το 2019 η εταιρία επέκτεινε τις εμπορικές δραστηριότητες της και στην Βουλγαρία με την προσθήκη δύο νέων καταστημάτων στη Σόφια. Την πλήρη γκάμα όλων των αθλητικών ειδών μπορείτε να βρείτε στο www.admiralsports.shop.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share