Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η "καυτή" Θεσσαλονικιά σύζυγος του Βιεϊρίνια τον στηρίζει και γίνεται... viral (photos)

12 Μαρτίου 2018 18:30
Η

«Τιναφτόρε»

Η σέξι Θεσσαλονικιά σύζυγος του Βιεϊρίνια τον στηρίζει και τον κάνει... viral

Η όμορφη σύζυγός του Πορτογάλου, Βάσω Βεργίδου, πήρε θέση και ανέβασε στα stories του Instagram φωτογραφία με την χαρακτηριστική κίνηση άρνησης του Βιεϊρίνια προς τον Ιβάν Σαββίδη για την αποχώρηση και τη λέξη «Τιναφτόρε»
Από την Κυριακή το βράδυ viral έχει γίνει η κίνηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια να ορθώσει το ανάστημά του και να πει όχι στον Ιβάν Σαββίδη, την ώρα που καλούσε τους παίκτες της ομάδας να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Τι νούμερα σημείωσε το Survivor χωρίς δυνατό ανταγωνισμό; Κέρδισε ή έχασε νούμερα;


Η όμορφη σύζυγoς του Πορτογάλου, Βάσω Βεργίδου, πήρε θέση και στήριξε την κίνηση του καλού της. Η Βάσω ανέβασε στα stories του Instagram φωτογραφία με την χαρακτηριστική κίνηση άρνησης του Βιεϊρίνια προς τον Ιβάν Σαββίδη για την αποχώρηση, με τη λέξη «Τιναφτόρε». Λέξη που έχει γίνει viral και την οποία είχε πει ο Βιεϊρίνια στο προηγούμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βιεϊρίνια και η Βάσω Βεργίδου γνωρίστηκαν σε ένα κλαμπ το 2009 και το έντονο φλερτ του Πορτογάλου έκανε τη Θεσσαλονικιά να τον παρακολουθήσει σε παιχνίδι του στην Τούμπα. Έτσι γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας που κρατάει μέχρι σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει την "σιωπή" της η γυναίκα του καρδιολόγου που κατηγορείται για την δολοφονία του: Οι πρώτες στιγμές στην αγκαλιά του γιου της! (video)


Μετά από έξι χρόνια σχέσης, οι δυο τους παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτρας στην περιοχή Ταγαράδες Θεσσαλονίκης. Σήμερα το ζευγάρι έχει μία κορούλα 7 ετών, την Κριστίνα, η οποία μάλιστα ήταν και παρανυφάκι στο γάμο των γονιών της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βάσως Βεργίδου για τον σύζυγό της και εικόνες που δημοσιεύει στα social media:

Πηγή: Πρώτοθέμα

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share