Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα για Περέιρα και η καταγγελία για τον τελικό!

Τι συνέβη;

16 Μαΐου 2019 18:10
ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα για Περέιρα και η καταγγελία για τον τελικό!

Βαρύ το κλίμα για Περέιρα και η καταγγελία για τον τελικό! Τι συμβαίνει στην ΑΕΚ μετά τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ;

Η ξαφνική αλλαγή ενός εκ των εποπτών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παραμένει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, η οποία δεν έλαβε τις απαντήσεις που περίμενε από την πλευρά της ΚΕΔ και αναμένεται να προβεί σε καταγγελία εναντίον της.

Οι εξηγήσεις του Περέιρα για την αλλαγή διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δεν έπεισαν την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ και έτσι ετοιμάζεται να κινηθεί εναντίον του νομικά.

Η Ένωση ζήτησε εξηγήσεις για την αντικατάσταση ενός επόπτη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τον υπεύθυνο του VAR, με τον Μέλο Περέιρα να υποστηρίζει ότι αυτό έγινε λόγω ασθένειας του διαιτητή, αλλά να μην διευκρινίζει γιατί δεν ακολουθήθηκαν οι κανονισμοί ή γιατί δεν ενημερώθηκαν σχετικά οι ομάδες, πριν από τη σέντρα.

Ως εκ τούτου από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να «τραβήξουν» το θέμα, κινούμενοι νομικά εναντίον του προέδρου της ΚΕΔ και γενικότερα της Ομοσπονδίας, για την παράβαση των κανονισμών.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Πρόστιμο και για τις δύο ομάδες!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την τιμωρία των δύο ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια τους με Αστέρα Τρίπολης και Λαμία αντίστοιχα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την τιμωρία των ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ για όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια τους με Αστέρα Τρίπολης και Λαμία αντίστοιχα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να πληρώσει 15.000 ευρώ ενώ η Ένωση 5.000 ευρώ.

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Λαμία-ΑΕΚ που διεξήχθη στις 25.4.2019 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 25/04/2019 στο στάδιο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης. Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους δέκα πέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ.

Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Α’ Κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 24.4.2019, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες ΠΑΟΚ (ΓΥΝ) και ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης και σε μη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανανεώνει ο Σα στον Ολυμπιακό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτοιμος για τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share