Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ζει τον έρωτα με την καλλονή σύντροφό του στη Μύκονο!

Κρατιούνται παντού χέρι χέρι!

6 Ιουλίου 2019 13:30
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ζει τον έρωτα  με την καλλονή σύντροφό του στη Μύκονο!

Λίγες ημέρες μετά τη βράβευσή του ως MVP του φετινού NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο. Στο πλευρό του Έλληνα αθλητή ήταν η μητέρα του, τα αδέρφια του και φυσικά η σύντροφός του.


Σκοπός του ταξιδιού του δεν ήταν μόνο οι στιγμές χαλάρωσης στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, αλλά κι ένα φιλανθρωπικό event για του σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα» στο beach club Santanna

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να περπατάει χέρι - χέρι με την αγαπημένη του στα γραφικά σοκάκια. Η εμφάνιση του άσσου των Μιλγουώκι Μπακς δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς, ενώ ένας ξένος τουρίστας δεν πίστευε στα μάτια του όταν τον είδε μπροστά του.

Στην Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (Video)

Στην Μύκονο έπιασε η κάμερα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όχι όμως για διακοπές, ούτε για...εφορευτική επιτροπή. Ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς και MVP του NBA βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων για να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα», στο beach club Santanna.

Ο Γιάννης μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μιλγουώκι Μπακς, Τζωρτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ θα λάβουν μέρος στο 1st Santanna Charity Event που θα διεξαχθεί στο γνωστό beach club των Χρήστου Αθανασιάδη και Δημήτρη Χριστοφορίδη στην Παράγκα, που περιλαμβάνει διαγωνισμό καρφωμάτων αλλά και τον Αντετοκούνμπο σε ρόλο dj!
Πάντως ο Γιάννης και η παρέα του δεν θα καρφώνουν με μανία, αφού όλοι τους θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής που θα βαθμολογήσουν ερασιτέχνες dunkers από όλο τον κόσμο που θα λάβουν μέρος.

Στην κριτική επιτροπή θα είναι και τα αδέρφια του Θανάσης, Άλεξ και Κώστας που θα πάρουν και αυτοί άρωμα Μυκόνου μαζί με τον μεγάλο τους αδελφό. Το παρών στο event θα δώσει η πρόεδρος του «Ελπίδα» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου αλλά και η μητέρα του αθλητή!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share