Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Basketball Champions League: Επιστροφή στις νίκες αναζητά το Περιστέρι!

Την πρώτη του νίκη ψάχνει ο ΠΑΟΚ!

12 Νοεμβρίου 2019 11:01
Basketball Champions League: Επιστροφή στις νίκες αναζητά το Περιστέρι!

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει το Περιστέρι, στο Basketball Champions League, μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ το πρώτο θετικό αποτέλεσμα αναζητά και ο ΠΑΟΚ, μετά από τέσσερις ήττες!

Basketball Champions League: Η ΑΕΚ κατάφερε να δείξει σε όλους ποια είναι έναντι της Μπαντίρμα!

Στην έδρα της -ουραγού και χωρίς νίκη- Μόρναρ Μπαρ, στο Μαυροβούνιο, αγωνίζεται το Περιστέρι (21:00, ΕΡΤ Sports), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Basketball Champions League, ενώ νωρίτερα, στις 19:00 (ΕΡΤ Sports), ο ΠΑΟΚ αναζητά να... σπάσει το ρόδι απέναντι στην ιταλική Μπρίντιζι στην Πυλαία για τον 4ο όμιλο.

Basketball Champions League: Νέα ήττα για τον ΠΑΟΚ! (Video)

Για το Περιστέρι, ο Ηλίας Ζούρος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χρήστο Σαλούστρο και τον Μάικ Μόρισον (βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης). Ο συνεργάτης του Ηλία Ζούρου, Σάββας Καμπερίδης, τόνισε πως πρέπει να ληφθεί υπόψη από τους παίκτες του πως η ομάδα του Μαυροβουνίου έχει δώσει 3 αγώνες εκτός έδρας και γι' αυτό δεν θα πρέπει να σταθούν στις 4 ήττες της και να την υποτιμήσουν: «Η Μόρναρ είναι μια φύσει επιθετική ομάδα και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας ξεγελάει το ρεκόρ της στην διοργάνωση (0-4), γιατί έχει παίξει τρία εκτός έδρας παιχνίδια και ένα εντός με την Τενερίφη, που είναι πρωτοπόρος στον όμιλο μας και έχασε στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα».

Όσο για τον ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα από μία ομάδα της Α2 ανδρών. Οι παίκτες του Κώστα Χαραλαμπίδη δεν έχουν την καλύτερη ψυχολογία πριν το ματς με την ιταλική Μπρίντιζι στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, στην προσπάθεια να πετύχουν την πρώτη νίκη. Η ιταλική ομάδα μετρά 2 νίκες - 2 ήττες και ισοβαθμεί στην 3η θέση του 4ου ομίλου με τη γερμανική Βόννη, την ουγγρική Φάλκο και την ισπανική Σαραγόσα.

Basketball Champions League: Το Περιστέρι έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό κόντρα στη Νίζνι! (Video)

Το Περιστέρι έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό κόντρα στη Νίζνι για το Basketball Champions League!

Basketball Champions League: Η ΑΕΚ επικράτησε της Άντβερπ!

Ένας Σμιθ δεν αρκούσε για να νικήσει το Περιστέρι την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Η Νίζνι, που μπήκε από την αρχή πιο δυνατά στο ματς, έφυγε νικήτρια με 74-71, παρότι οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» είχαν τη δυνατότητα να στείλουν το ματς στην παράταση, όμως το τρίποντο που επιχείρησε ο Χάτσερ δεν βρήκε στόχο.

Το Περιστέρι βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά στο σκορ. Το αρχικό 0-8 έγινε 2-12 και κάπου εκεί, με μπροστάρη τον Αγραβάνη οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν σε 11-14, για να ισοφαρίσουν (δις) σε 21-21 και 24-24. Κάπου εκεί οι… μηχανές έσβησαν το σκορ έγινε 24-35 κι οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία.

Basketball Champions League: Πρώτη ήττα φέτος για το Περιστέρι!

Το πάλεψε η παρέα του Ηλία Ζούρου, μείωσε σε 60-62, αλλά διαρκώς έχανε στις… λεπτομέρειες. Αρκετές χαμένες βολές, για τα δεδομένα ενός κλειστού αγώνα, χαμένα ριμπάουντ που κόστισαν, αλλά και πολλά δικαιολογητικά.

Όπως και να ‘χει, τίποτα δεν κρίθηκε από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κι αυτό είναι το καλό, από την άλλη ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα (δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ και μία στο πρωτάθλημα) κι αυτό είναι κακό. Πλέον το Περιστέρι πρέπει να βγάλει αντίδραση, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση.

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 32-40, 52-58, 71-74.

Basketball Champions League: "Κακή" μέρα για τον ΠΑΟΚ!

Basketball Champions League: Ακόμα μια "κακή μέρα στο γραφείο" για τον ΠΑΟΚ που κατάφερε μόνο στην δεύτερη περίοδο να κοντράρει στα ίσια τη Νεπτούνας.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Ρόπαλα, τσεκούρια, βέργες βρέθηκαν σε συνδέσμους Άρη και ΠΑΟΚ!

Οι Λιθουανοί ήταν εξαιρετικοί και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη με 22 πόντους διαφορά, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του BCL.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share