Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Αυτές θα είναι οι δύο ομάδες! Τέλος οι Διάσημοι - Μαχητές!

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Αυτές είναι οι νέες ομάδες

21 Νοεμβρίου 2019 07:50
Survivor All Star: Αυτές θα είναι οι δύο ομάδες! Τέλος οι Διάσημοι - Μαχητές!

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας έχει τις αποκλειστικότητες από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης και το ίδιο θα συνεχίζει να κάνει!

Το τελευταίο διάστημα σας έχουμε φέρει στο φως αρκετές λεπτομέρειες για το Survivor All Star, το οποίο θα ξεκινήσει πιθανότατα τον Σεπτέμβριο του 2020 και σήμερα θα σας φέρουμε ακόμα μια!

Τελευταία σας αποκαλύψαμε τους 3 παίκτες που φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια με τον Ατζούν και την παραγωγή του και σήμερα θα σας αναφέρουμε μια ακόμα είδηση που θα σας αφήσει "παγωτό"!

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πως θα χωριστούν οι δύο ομάδες! Αρχικά να τονίσουμε πως οι παίκτες των δύο ομάδων θα είναι όσοι αγωνίστηκαν στο Survivor 1 και 2 και ελάχιστοι από το Survivor Ελλάδα Τουρκία και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το κάθε ριάλιτι!

Την μερίδα του λέοντος θα έχει σίγουρα το Survivor 1! Τώρα το πως θα χωριστούν οι δύο ομάδες; Πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι Διάσημοι και Μαχητές με βάση το ποια ομάδες είχαν αντιπροσωπεύσει ο καθένας όταν ήταν στο Survivor! Λάθος και αυτό γιατί αρχικά στο Survivor 2 χωρίστηκαν ξανά οι ομάδες ενώ στο Survivor Ελλάδα Τουρκία δεν υπήρχαν καν Διάσημοι και Μαχητές!

Έτσι το σενάριο που είναι το επικρατέστερο είναι οι δύο νικητές των προηγούμενων Survivor (εφόσον δεν δεχτεί ο Ντάνος) δηλαδή ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα (οι οποίοι πιθανότατα θα βρίσκονται στο Survivor All Star) να δημιουργήσουν τις νέες ομάδες που θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο! Το σίγουρο πάντως φαντάζει πως οι δύο αντίπαλοι θα δημιουργηθούν στο πρώτο επεισόδιο του All Star από τους ίδιους παίκτες! Αυτό και αν είναι ανατροπή...

Survivor έρωτας: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα, το οποίο από την πρώτη στιγμή του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει όλα τα αποκλειστικά γύρω από αγαπημένους παίκτες καθώς και τις διαρροές στην διάρκεια των ριάλιτι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε για έναν έρωτα που "γεννήθηκε" στον Άγιο Δομίνικο και οι παίκτες είναι μαζί και δεν το κρύβουν! Μπορεί να μην το έχουν παραδεχτεί αλλά τα κοινά τους stories και ακόμα περισσότερα οι κοινές τους διακοπές αυτό δείχνουν!

Ο λόγος γίνεται για την κούκλα, Ρία Κολοβού και τον επίσης γοητευτικό, Νίκο Κοσμά!

Τα δύο παιδιά ήταν συμπαίκτες στον Άγιο Δομίνικο και από την στιγμή που τελείωσε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι όλη την ώρα μαζί! Βρέθηκαν από κοινού στην Κύπρο, λίγο μετά στην Κωνσταντινούπολη ενώ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασαν τα δύο παιδιά, μαζί με ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι, πέρασαν το διήμερο στο Ναύπλιο!

Μπορεί τα παιδιά να μην το έχουν επιβεβαιώσει ωστόσο φαίνεται πως περνούν υπέροχα μαζί και δεν το κρύβουν! Και εδώ που τα λέμε το αξίζουν γιατί είναι δύο υπέροχα παιδιά και οι δύο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share