Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τηλεοπτική βόμβα: Νικητής του Survivor "κόπηκε" από το Big Brother!

Τρομερό παρασκήνιο!

25 Φεβρουαρίου 2020 14:25
Τηλεοπτική βόμβα: Νικητής του Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor: Το Athensmagazine.gr σήμερα σας έχει την αποκλειστικότητα γύρω από τον παίκτη και συγκεκριμένα νικητή του Survivor που έκανε αίτηση για το Big Brother και τελικά "κόπηκε"!

Την αποκάλυψη έκανε αρχικά η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ που τόνισε πως νικητής πασίγνωστου ριάλιτι έκανε πρόταση για να μπει στο Big Brother αλλά τελικά κόπηκε! Δεν γίνεται λόγος για το ποιο είναι το ριάλιτι αυτό, αλλά ξεκαθαρίζεται πως δεν πρόκειται για μουσικό και το Athensmagazine.gr σας έχει την είδηση πως δεν πρόκειται ούτε για ριάλιτι μαγειρικής!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρόκειται για παίκτη του Survivor! Και γιατί λέμε για παίκτη και όχι νικητή; Διοτί υπάρχει ενδεχόμενο ο παίκτης αυτός να ήταν παίκτης του Survivor αλλά νικητής άλλου ριάλιτι!

Σας μπερδέψαμε; Ας είμαστε πιο ξεκάθαροι! Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε στα "χέρια" μας οι υποψήφιοι είναι τρεις: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως νικητής του Survivor 1, ο Ηλίας Γκότσης ως νικητής του Survivor 2 και ο Στέλιος Χανταμπάκης ως νικητής του Nomads!

Αν αναλογιστούμε πως ο πρώτος είναι απίθανο να έκανε πρόταση, τη δεδομένη περίοδο, για να μπει σε οποιοδήποτε ριάλιτι και πως ο τρίτος έχει οικογένεια που δύσκολα θα την άφηνε για να κλειστεί σ' ένα σπίτι, τις πιο πολλές πιθανότητες είναι να πρόκειται για τον Ηλία Γκότση!

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share