Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτη μεταμόρφωση! Από ασχημόπαπο έγινε η πιο ποθητή γυναίκα των ανδρών!

Εσάς πως σας φαίνεται;

1 Απριλίου 2019 15:27
Απίστευτη μεταμόρφωση! Από ασχημόπαπο έγινε η πιο ποθητή γυναίκα των ανδρών!

Απίστευτη μεταμόρφωση έκανε μια κοπέλα που από ασχημόπαπο έγινε η πιο ποθητή γυναίκα του ανδρικού πληθυσμού! Μπορεί να ξόδεψε 43.000 ευρώ αλλά μεταλλάχθηκε σε μια άλλη γυναίκα!

To bullying που είχε υποστεί στο σχολείο για την εξωτερική της εμφάνιση και για το μικρό της στήθος… την ώθησαν να μεταμορφωθεί και στα 24 της πια να είναι μια άλλη γυναίκα.

Η Celine Centino από τη Ζυρίχη έχει γίνει πλέον ο πόθος των ανδρών και έχει μετατραπεί από ασχημόπαπο σε κύκνο. Βέβαια, οι πλαστικές επεμβάσεις γι’ αυτή τη μετάλλαξη της κόστισαν 43.000 ευρώ αλλά για την ίδια άξιζε τον κόπο.

Τι άλλο θα ακούσουμε; 21χρονη με τον 74χρονο εραστή της μπήκαν σε ριάλιτι για τον πιο απίθανο λόγο!

Έπιασε δουλειά σ΄ένα κομμωτήριο, εξοικονόμησε χρήματα και άρχισε τις αισθητικές επεμβάσεις.

Πλέον τίποτα δε θυμίζει το «άσχημο» κορίτσι των εφηβικών της χρόνων. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει 106.000 ακολούθους και το προφίλ της είναι γεμάτο με αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, φανερώνοντας πια το πλούσιο στήθος της και τα χυμώδη οπίσθιά της. Όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια πέφτουν βροχή από τους ακολούθους της…

Διαβάστε ακόμα μια περίεργη είδηση: Ετοιμάστε Βαλίτσες… Χωριό Με 600 Γυναίκες Ζητάει Άνδρες

Οι γυναίκες δεν σταματούν να μας τρελαίνουν με αυτά που κάνουν: Έστελνε προσκλήσεις για τον γάμο χώρις να της έχει γίνει καν πρόταση!

Απίστευτη αποκάλυψη από δίδυμες στην Αυστραλία

Αν είναι δυνατόν!

Πιπεράτες αποκαλύψεις από την κοινή ζωή τους μοιράστηκαν οι πιο... όμοιες δίδυμες στον κόσμο, σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αυστραλία.

Όπως είπαν οι 33χρονες Lucy και Ann DeCinque στην εκπομπή "Hughesy, We Have a Problem", όχι μόνο κάνουν εναλλάξ σεξ με τον Ben Byrne, τον ηλεκτρολόγο μηχανικό με τον οποίο συζούν από το 2012, αλλά όταν η μια κάνει σeξ η άλλη δεν φεύγει από το κρεβάτι. «Κοιμόμαστε σε ένα κρεβάτι που είναι μεγαλύτερο και από king size» είπαν οι δύο αδερφές στον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ μας στη σχέση μας με τον Ben. Αν φιλήσει την Anna τότε θα φιλήσει και εμένα τη Lucy» υποστήριξε η μια από τις δίδυμες. «Ο Ben μας αποδέχεται και δεν τον πειράζει που ντυνόμαστε το ίδιο και θέλουμε να είμαστε πάντα μαζί. Ο ίδιος απολαμβάνει διπλή δόση αγάπης και διπλή δόση προσοχής» συμπλήρωσε.

Οι δίδυμες εξέφρασαν, επίσης, την επιθυμία τους να παντρευτούν με τον Byrne παρά το γεγονός ότι η πολυγαμία απαγορεύεται στην Αυστραλία από το 1961.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share