Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Παρήγγειλε μια μερίδα στρείδια και μέσα βρήκε...

Αυτό θα πει τύχη!

23 Νοεμβρίου 2019 20:14
Απίστευτο! Παρήγγειλε μια μερίδα στρείδια και μέσα βρήκε...

Απίστευτα τυχερός στάθηκε ένας πελάτης σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

Απίστευτο: Έφαγε σε ακριβό εστιατόριο και όταν ήρθε ο λογαριασμός έπεσε στη θάλασσα!

Ο συγκεκριμένος συνταξιούχος επισκέφθηκε για πολλοστή φορά το εστιατόριο θαλασσινών μιας και είναι το αγαπημένο του και είναι τακτικός πελάτης. Όταν παρήγγειλε την αγαπημένη του μερίδα θαλασσινών κανείς δεν φανταζόταν αυτό που έγινε!

Ο συνταξιούχος ήταν για ένα χαλαρό δείπνο με τον παλιό του συμμαθητή στο Grand Central Oyster Bar, στη Νέα Υόρκη και παρήγγειλε ένα πιάτο αξίας περίπου 15 δολαρίων.

Την ώρα που έτρωγε στρείδια, αισθάνθηκε κάτι να κυλά από το στόμα του και για λίγο σκέφτηκε ότι θα χρειαστεί οδοντίατρο.
Τελικά, απεδείχθη ότι ήταν ένα μαργαριτάρι σε μέγεθος μπιζελιού, το οποίο θα μπορούσε να έχει και μεγάλη αξία.

Ωστόσο επειδή το μαργαριτάρι δεν έχει το τέλειο σχήμα και έχει και μια μικρή σκοτεινή κηλίδα, εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 2.000 – 4.000 δολάρια.
Μάλιστα, αν και αρχικά δεν είπε κάτι, μετά τηλεφώνησε στο εστιατόριο και ρώτησε αν έχει ξανασυμβεί να βρεθεί μαργαριτάρι στο φαγητό.

Το συμβάν προκάλεσε απορία στους εργαζόμενους του εστιατορίου, καθώς κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ξανά. Στατιστικά, οι πιθανότητες να βρεθεί ένα μαργαριτάρι μέσα σε στρείδι, είναι 1 στις 10.000.

Τηγανητός αέρας: Το νέο πιάτο που σερβίρει εστιατόριο στην Ιταλία

Πραγματικά δεν μπορείτε να φανταστείτε πως φτιάχνεται! Ένα ιταλικό εστιατόριο δημιούργησε ένα μοναδικό πιάτο που έγινε σε χρόνο ρεκόρ διάσημο σε όλο τον κόσμο κυρίως λόγο του ονόματος του που είναι…τηγανητός αέρας. Ξέρουμε ότι θα σας έρθει στο μυαλό η φράση «αέρας κοπανιστός» αλλά το συγκεκριμένο είναι πραγματικό.

Δείτε επίσης: Αυτό το φαστφουντάδικο είναι μόνο...για μέλισσες!

Το πιάτο, γνωστό στα ιταλικά ως «Aria Fritta», σερβίρεται από το εστιατόριο Feva στο Castelfranco Veneto της βόρειας Ιταλίας και έχει σχεδιαστεί για να θυμίζει στους πελάτες την εμπειρία του να βρίσκονται σε ένα βουνό και να αναπνέουν φρέσκο ​​αέρα.

Στην πραγματικότητα ο «τηγανητός αέρας» φτιάχνεται με φλούδα ταπιόκας η οποία πρώτα βράζεται, μετά ψήνεται και στο τέλος τηγανίζεται. Αφού στεγνώσει για αρκετή ώρα, για να φύγει το λάδι, γεμίζεται για περίπου 10 λεπτά με αέριο όζοντος.

Οι σεφ λένε ότι η διαδικασία όχι μόνο δίνει μια ιδιαίτερη γεύση, αλλά θυμίζει τον καθαρό αέρα που αναπνέουμε σε σημεία με υψηλό υψόμετρο.

Στη συνέχεια προσθέτουν στο πιάτο μπλε αλάτι, που αντιπροσωπεύει τον ουρανό, το τοποθετούν πάνω σε μαλλί της γριάς και σερβίρεται με σπόρους μαιντάνου, σέσκου και vegan chia.

Δείτε το video:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share