Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήγαμε στο Πόρτο Ράφτη και συναντήσαμε το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο όλων των εποχών!

Καμία Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά του!

6 Δεκεμβρίου 2019 13:24
Πήγαμε στο Πόρτο Ράφτη και συναντήσαμε το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο όλων των εποχών!

Ποια Βασιλίσσης Σοφίας κύριοι; Πόρτο Ράφτη! Πήγαμε στο υπέροχο, κατά τα άλλα, παραθαλάσσιο προάστιο της Αθήνας και τι πετύχαμε; Το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο κέντρο που έχουμε δει ποτέ! Ναι χειρότερο και από τον στολισμό της Αθήνας!

Με έκπληξη αντίκρισαν πολλοί κάτοικοι του Πόρτο Ράφτη το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην είσοδο της πόλης…. Μνημείο κακογουστιάς σίγουρα!

Δείτε την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Μάλιστα η σύγκριση με πέρσι δεν λείπει, όπου στο Πόρτο Ράφτη ήταν στολισμένο ένα υπέροχο καραβάκι:

2+1 Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στην Ελλάδα που ήταν χειρότεροι από αυτόν της Αθήνας!

Αυτοί είναι οι 3 Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στην Ελλάδα που ήταν χειρότεροι και από της Αθήνας!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από χτες οι εικόνες από την στολισμένη Αθήνα και συγκεκριμένα από τον δρόμο της Βασιλίσσης Σοφίας, με το Twitter να έχει δώσει ρέστα με τις ατάκες του!

Μπορεί ο Δήμος Αθηναίων να άργησε να στολίσει αλλά μόλις το πραγματοποίησε έγινε πρώτο θέμα κους κους και όχι άδικα! Όχι για καλό λόγο βέβαια αλλά δεν έχει να λέει! Μπορεί ο στολισμός να είναι κάτι μεταξύ σπαθιών Star Wars και λάμπες από ψυγείο κρεοπωλείου ωστόσο εμείς στο Athensmagazine.gr ψάξαμε και βρήκαμε ακόμα χειρότερους στολισμούς για τα Χριστούγεννα στην χώρα μας από το πρόσφατο παρελθόν! Θα μας πείτε γίνεται χειρότερα; Κι όμως γίνεται! Δεν μας πιστεύετε; Για ρίξτε μια ματιά παρακάτω!

Αθήνα 2018: Βλέποντας την συγκεκριμένη φωτογραφία από την Αθήνα των περσινών Χριστουγέννων ένα έχουμε να πούμε! Κάθε πέρσι και χειρότερα...

Ηράκλειο 2016: Στο Ηράκλειο για μια περίοδο μας περνούσαν ξεκάθαρα σεξουαλικά μηνύματα! Συγκεκριμένα η παρακάτω φωτογραφία είναι πραγματική και όντως η πόλη του Ηρακλείου είχε στολιστεί έτσι!

Νιγρίτα Σερρών 2016: Τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια παραπέμπουν σε εντυπωσιακά εσώρουχα! Τι όχι; Για ρίξτε μια ματιά!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share