Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παίρνει τη σακούλα με τα πατατάκια και διπλώνει τις άκρες - Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα αναρωτηθείτε γιατί δεν το κάνετε τόσο καιρό!

Απίστευτο!

7 Δεκεμβρίου 2019 11:46
Παίρνει τη σακούλα με τα πατατάκια και διπλώνει τις άκρες - Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα αναρωτηθείτε γιατί δεν το κάνετε τόσο καιρό!

Παίρνει τη σακούλα με τα πατατάκια και διπλώνει τις άκρες - όταν δείτε το αποτέλεσμα θα αναρωτηθείτε γιατί δεν το κάνετε τόσο καιρό...

Μερικές φορές το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα βράδυ στον καναπέ με μια καλή ταινία και μια μεγάλη σακούλα από τα αγαπημένα μας πατατάκια. Αλλά τι μπορεί να κάνει κανείς με το ανοιχτό σακουλάκι και τα πατατάκια που μένουν; Θα σας δείξουμε παρακάτω πώς να κρατάτε τα πατατάκια σας φρέσκα και τραγανά, όπως πρέπει να είναι. Και χωρίς περιττά εργαλεία!

Με αυτό τον τρόπο τα πατατάκια σας θα διατηρηθούν φρέσκα και δεν υπάρχει κίνδυνος να αδειάσει η σακούλα κατά λάθος.

Μοιραστείτε αυτό το τέλειο κόλπο το με τους φίλους σας!

Φαίνονται πατατάκια με πιπέρι αλλά αν κοιτάξεις προσεκτικά... θα αηδιάσεις!

Νόμιζε ότι έτρωγε κανονικά πατατάκια με πιπέρι μια φοιτήτρια στο Όρεγκον των ΗΠΑ, αλλά τελικά την "πάτησε". Τα πατατάκια που ήταν γνωστής εταιρείας δεν είχαν πιπέρι τελικά...Αυτό που περιείχαν ήταν κάτι πολύ αηδιαστικό!

Δείτε επίσης: Ξεράθηκαν τα πατατάκια σας; Μην τα πετάξετε! Υπάρχει λύση! (Video)

Η 18χρονη Έμιλι Γούαγκονερ, έτρωγε αμέρημνη τα πατατάκια της, όταν ανακέλυψε ότι τα μαύρα στίγματα δεν ήταν πιπέρι, αλλά πολλά νεκρά μυρμήγκια!

Κοινοποίησε την φωτογραφία της στο Twitter και πήρε πάνω από 10.000 κοινοποιήσεις. Η ίδια ενημέρωσε τους χρήστες για το ατυχές συμβάν και τους συμβούλεψε να προσέχουν πολύ αν αγοράζουν κάτι από αυτή την εταιρεία!

Πολλοί αμφισβήτησαν την γνησιότητα της φωτογραφίας, αφού αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το έχει καταλάβει από την αρχή, ενώ άλλοι συμπαραστάθηκαν σε αυτήν την αηδιαστική ατυχία!

Η ίδια δήλωσε ότι δεν θα έκανε ποτέ πλάκα με ένα τόσο σοβαρό συμβάν, ενώ της απάντησε και το κατάστημα που προμηθεύτηκε αυτά τα πατατάκια, λέγοντας της ότι θα ελέγχουν τα προιόντα τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share