Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

6+1 πιο περίεργα Χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Για γέλια και για κλάματα!

12 Δεκεμβρίου 2019 18:37
6+1 πιο περίεργα Χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μόλις λίγες μέρες μακριά και σίγουρα όλοι μας έχουμε στολίσει το σπίτι μας, τα μπαλκόνια μας, ίσως μέχρι και το αυτοκίνητό μας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τον όρο "Χριστούγεννα" με έναν δικό τους μοναδικό τρόπο οπότε στολίζουν και αντίστοιχα τα δέντρα τους.

Ωστόσο, το Athensmagazine.gr παλαιότερα σας είχε παρουσιάσει και τα πιο περίεργα χριστουγεννιάτικα δέντρα που κοσμούσαν ολόκληρες πόλεις!

Πάμε λοιπόν να δούμε τα 7 πιο ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που σκέφτηκε ποτέ ανθρώπινος νους:

2+1 Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στην Ελλάδα που ήταν χειρότεροι από αυτόν της Αθήνας!

Αυτοί είναι οι 3 Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στην Ελλάδα που ήταν χειρότεροι και από της Αθήνας!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από χτες οι εικόνες από την στολισμένη Αθήνα και συγκεκριμένα από τον δρόμο της Βασιλίσσης Σοφίας, με το Twitter να έχει δώσει ρέστα με τις ατάκες του!

Μπορεί ο Δήμος Αθηναίων να άργησε να στολίσει αλλά μόλις το πραγματοποίησε έγινε πρώτο θέμα κους κους και όχι άδικα! Όχι για καλό λόγο βέβαια αλλά δεν έχει να λέει! Μπορεί ο στολισμός να είναι κάτι μεταξύ σπαθιών Star Wars και λάμπες από ψυγείο κρεοπωλείου ωστόσο εμείς στο Athensmagazine.gr ψάξαμε και βρήκαμε ακόμα χειρότερους στολισμούς για τα Χριστούγεννα στην χώρα μας από το πρόσφατο παρελθόν! Θα μας πείτε γίνεται χειρότερα; Κι όμως γίνεται! Δεν μας πιστεύετε; Για ρίξτε μια ματιά παρακάτω!

Αθήνα 2018: Βλέποντας την συγκεκριμένη φωτογραφία από την Αθήνα των περσινών Χριστουγέννων ένα έχουμε να πούμε! Κάθε πέρσι και χειρότερα...

Ηράκλειο 2016: Στο Ηράκλειο για μια περίοδο μας περνούσαν ξεκάθαρα σεξουαλικά μηνύματα! Συγκεκριμένα η παρακάτω φωτογραφία είναι πραγματική και όντως η πόλη του Ηρακλείου είχε στολιστεί έτσι!

Νιγρίτα Σερρών 2016: Τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια παραπέμπουν σε εντυπωσιακά εσώρουχα! Τι όχι; Για ρίξτε μια ματιά!

3+1 Χριστουγεννιάτικα καφέ στην Αθήνα!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνουν τα καλύτερα καφέ στην Αθήνα!

Φώτα, στολίδια, ευχές, γλυκά, δώρα, λαμπάκια, διακοπές, χριστουγεννιάτικες βιτρίνες καιιι … αγαπημένα χριστουγεννιάτικα καφέ! Αυτά τα αγαπάμε λίγο περισσότερο από τα αλλά γιατί μας υπενθυμίζουν ποσό υπέροχη είναι αυτή η περίοδος και μας βάζουν για τα καλά στο κλίμα των ημερών. Για να μπεις ακόμα περισσότερο στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα εμείς βάλαμε μαζί τα πιο παραμυθένια, φαντασμαγορικά καφέ των Χριστουγέννων της Αθήνας!

Β-ΚΟΥΤΙ: Με αίσθηση Moulin Rouge στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Cap Cap
Εκεί λοιπόν θα βρεις την Αλίκη από τη χώρα των θαυμάτων, τη Χιονάτη, την Πεντάμορφη και το Τέρας, τον Πιτερ Παν, τον Χάρυ Ποτερ, αντίκες, παιχνίδια, και ντυμένους σερβιτόρους με στολές. Τη χριστουγεννιάτικη περίοδο η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμη πιο παραμυθένια με τον εξαιρετικό στολισμό. Εκεί μπορείς να απολαύσεις Banana Bells που είναι κέικ σοκολάτας με μπανάνα, πραλίνα φουντουκιού και κροκαν! Μη ξεχάσεις το Christmas in a Mug που είναι ζεστή σοκολάτα bueno.

Kitchen lab – Burger Ap
Είναι οι νέες χριστουγεννιάτικες αφίξεις για φέτος. Το άκρως χριστουγεννιάτικο Kitchen Lab και το Burger Ap του Άκη Πετρετζίκη σε περιμένει στην Αγία Παρασκευή για να δοκιμάσεις τις πιο χριστουγεννιάτικες γεύσεις. Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των γλυκών έτσι το Kitchen Lab σου προσφέρει τα πιο νόστιμα κρουασάν με γέμιση φιστίκι- σοκολάτα, πραλίνα-λεμόνι, και σοκολάτα-φράουλα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες του Άκη, γιορτινές πίτες δίπλες, κέικ μπανάνας, τάρτα σοκολάτας γάλακτος, cheesecake κολοκύθας και χριστουγεννιάτικο εκμέκ. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα μοναδικά ροφήματα σοκολάτας με πραλίνα, λευκή σοκολάτα δεντρολίβανο και ροζ πιπέρι, σοκολάτα γάλακτος με ginger, σοκολάτα bitter με πορτοκαλί και κάρδαμο. Και το Burger Ap έβαλε όμως τα γιορτινά του με 4 διαφορετικές επιλογές για την χριστουγεννιάτικη περίοδο: το μοναδικό Xmas turkey burger, τη φανταστική Xmas salad, τα τραγανά Xmas spiced Pork nuggets και τοXmas ice cream.

Noel
Εκεί είναι πάντα Χριστούγεννα, το λέει και το όνομα του άλλωστε. Αυτή την περίοδο λίγο περισσότερο όμως αφού το team του φρόντισε να το ανανεώσει για να μας κάνει να το λατρέψουμε ακόμα περισσότερο. Σε άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα λοιπόν εκεί μπορείς να πας όλες τις ώρες τις ημέρας και να απολαύσεις από καφέ μέχρι brunch και cocteils. Και για να σε πείσω ακολουθεί ένα μικρό δείγμα από τον noelιατικο στολισμό.

Little Kook
Καθώς περπατάς στις γειτονιές του Ψυρρή μια λάμψη θα τραβήξει την προσοχή σου. Κι αυτή η λάμψη θα έρχεται από τον πιο χριστουγεννιάτικο και φωτεινό πεζόδρομο της Αθήνας, το Little Kook. Που πλέον δεν είναι little αφού από πέρσι το προέκτειναν και περιλαμβάνει και τα δύο απέναντι μαγαζάκια. Το Little Kook είναι στολισμένο απ’ την κορυφή μέχρι τα νύχια, είναι γεμάτο λαμπιόνια, δεντράκια, Άγιους Βασίληδες, παιχνίδια, χρώματα και μαγεία. Την εκπληκτική ατμόσφαιρα συμπληρώνει το ιδιαίτερο μενού του με τα λαχταριστά γλυκά και κρέπες αλλά και το αρωματικό τσάι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share