Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η μεταμόρφωση της 15ετίας: 33 χρόνια γάμου και δεν γνώρισαν ο ένας τον άλλον! (Video)

Σοκ!

6 Ιανουαρίου 2020 18:01
Η μεταμόρφωση της 15ετίας: 33 χρόνια γάμου και δεν γνώρισαν ο ένας τον άλλον! (Video)

Την απόλυτη μεταμόρφωση της 15ετίας έκανε ένας κομμωτής σε ένα ζευγάρι και μετά από 33 χρόνια γάμου δεν γνώρισαν ο ένας τον άλλον! Ακόμη μια εκπληκτική μεταμόρφωση γίνεται σε μία γυναίκα η οποία δεν είχε βάψει ποτέ τα γκρίζα της μαλλιά και μετά το makeover δεν την αναγνώρισε ούτε η αδερφή της!

Πριν κάνουν το makeover, το ζευγάρι σε συνέντευξη του εξηγεί πώς ξεκίνησε η σχέση τους πριν από πολλά χρόνια. Προφανώς, ο σύζυγος ήταν λίγο καζανόβας πριν γνωρίσει την Τζέιν.

Όταν εκείνος της πρότεινε να βγουν ραντεβού, εκείνος ήταν ακόμα στο Λύκειο και όταν άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού η Τζέιν ήταν φοιτήτρια.

Ο Makeover Guy τους χάρισε μια εκπληκτικά νέα εμφάνιση. Δείτε την φοβερή μεταμόρφωση του ζευγαριού στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπήκε στο χειρουργείο ως η πιο παχύσαρκη έφηβη του κόσμου. 9 μήνες αργότερα...Θα μείνετε άφωνοι!

H Νταγιάνα Καμάτσο, μία 15χρονη έφηβη από το Μεξικό, έφτασε να ζυγίσει 195 κιλά. Το κοpίτσι από την πόλη της Sinaloa δεν πρόσεχε καθόλου και ζούσε μια εντελώς καθιστική ζωή. Η μεταμόρφωση της σοκάρει!

Σιγά-σιγά άρχισε να παίρνει μεγάλο βάρος μέχρι που κέρδισε τον διόλου τιμητικό τίτλο της «πιο παχύσαρκης ανήλικης στον κόσμο.» Σε μια παρόμοια κατάσταση είχε βρεθεί και αυτή η γυναίκα που ζύγιζε 166 κιλά.

H υπερβολική κατανάλωση πρόχειρου φαγητού και γλυκών σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης αποδείχθηκε ότι ήταν εξαιρετικά επιζήμια για την υγεία της. Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα με το βάρος της, καθώς όταν κοιμόταν σταματούσε να αναπνέει για κάποια χρονικά διαστήματα – μια κατάσταση γνωστή ως υπνική άπνοια. Η Ραμόνα Καρίγιο, η μητέρα της, έπρεπε συνεχώς να την σκουντάει κατά τη διάρκεια του ύπνου της για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει. Αλλά η σοβαρότητα της κατάστασης της κόρης της ήταν τέτοια, που η Νταγιάνα δεν ήταν σε θέση να περπατήσει ή να κάνει οτιδήποτε που θα έκανε μια συνομήλικη της ηλικίας της.

Τότε ήταν που η Ραμόνα αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ γενναίο: κάλεσε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και ζήτησε βοήθεια για την κόρη της. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η εντυπωσιακή μεταμόρφωση που θα άλλαζε εντελώς την ζωή της.

Ειδικοί ασχολήθηκαν με την περίπτωση της Νταγιάνα και στη πορεία εγκατέλειψε όλες τις κακές συνήθειες της και άρχισε να τρώει υγιεινά και ξεκίνησε να γυμνάζεται. Όμως, λόγω της σοβαρότητας της υγείας της, ήταν επίσης απαραίτητο να υποβληθεί σε γαστρική παράκαμψη κατά την οποία το στομάχι της είχε μειωθεί στις 20 κυβικές ίντσες. Η εγχείρηση είχε σκοπό να μειώσει την ποσότητα της τροφής που θα μπορούσε να τρώει και να χορταίνει η Νταγιάνα.

Για μήνες η Νταγιάνα αγωνιζόταν με τον πειρασμό να επιστρέψει στις παλιές της συνήθειες, αλλά χάρη στην ψυχολογική υποστήριξη και τη εγχείρηση, ήταν σε θέση να παραμείνει δυνατή και να μην υποτροπιάσει. Και εννέα μήνες αργότερα … έχασε 90 κιλά!

Αλλά το ταξίδι της Νταγιάνα έχει ακόμα αρκετό δρόμο. Απώτερος στόχος της είναι να φτάσει τα 68 κιλά – μια τεράστια πρόκληση, αλλά η Νταγιάνα είναι αποφασισμένη να το πετύχει. «Τώρα είναι μια έφηβη που μπορεί να περπατήσει, ακόμη και να τρέξει, και σύντομα θα επιστρέψει πίσω στο σχολείο. Πλέον δεν δέχεται bullying, έχει κάνει παρέες, και έχει την στήριξη φίλων και συγγενών,» δήλωσε ο γιατρός που την βοηθά να πετύχει την μεταμόρφωση.

Η Νταγιάνα αισθάνεται πιο ελαφριά και πιο όμορφη – που τώρα μπορεί να φορέσει ακόμα και τα αγαπημένα της ρούχα: φορέματα. Ο δρόμος είναι μακρύς και τα εμπόδια θα γίνουν πιο δύσκολα, επειδή τα τελευταία κιλά είναι πάντα το πιο δύσκολο να τα χάσει κανείς. Αλλά όλοι είναι σίγουροι ότι η Νταγιάνα έχει ό, τι χρειάζεται για να πετύχει το στόχο της.

Μπορείτε να δείτε την ιστορία της Νταγιάνα (στα ισπανικά) στο βίντεο που ακολουθεί:

Βλέπετε μια πανέμορφη κοπέλα; Αν την παρατηρήσετε καλύτερα όμως θα τρομάξετε!

Είναι πολύ σύνηθες πλέον φαινόμενο μια πανέμορφη κοπέλα να μπορεί να μεταμορφωθεί σε ασχημόπαπο. Και όλα αυτά, γιατί γίνεται μεγάλη παραπλάνηση μέσα από τα social media. Η μεταμόρφωση της γυναίκας θα σας σοκάρει!

Τα πλούσια χείλη και ένα πρόσωπο με ωραίες γωνίες είναι αποτέλεσμα photoshop και μακιγιάζ. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ακραίου μακιγιάζ είναι και αυτή η γυναίκα, που μέσα σε 5 λεπτά έγινε άλλος άνθρωπος!

Δείτε πώς αυτή η κοπέλα κατάφερε να αλλάξει και να παραπλανήσει τους πάντες!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share