Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η φωτογραφία με τον ιερέα που έγινε viral - Γέμισε με αγιασμό το νεροπίστολο του και άρχισε να ψεκάζει

Θα κλάψετε

18 Μαΐου 2020 14:10
Η φωτογραφία με τον ιερέα που έγινε viral - Γέμισε με αγιασμό το νεροπίστολο του και άρχισε να ψεκάζει

Ένας ιερέας από το Ντιτρόιτ έγινε viral με αυτή τη φωτογραφία στην οποία ψεκάζει με αγιασμό τα αντικείμενα του και τον κόσμο κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Ο πάτερ Τιμ Πλέκ φωτογραφήθηκε με τις μεθόδους του να ευλογεί τα αντικείμενα του με αγιασμό. Σε αυτό που έχει περιγραφεί ως ευλογία «drive-thru style», ο πατέρας Πελκ ψεκάζει τα καλάθια από μια ασφαλή και υπεύθυνη απόσταση, επιτρέποντας στην ενορία του St. Ambrose να συνεχίσει τις παραδόσεις του Πάσχα. Μάλιστα και ο πάτερ Αμβρόσιος "ξαναχτύπησε" με καινούριες θεωρίες για τον αγιασμό και τον κορωνοϊό.

Blessing of the Easter Foods, April 11, 2020 Adapting to the need for social distancing, St. Ambrose continued it's...

Posted by St. Ambrose Parish on Sunday, April 12, 2020

Οι φωτογραφίες αρχικά τραβήχτηκαν από τον ενορίτη Λάριν Πέπλιν και έφεραν ένα χαμόγελο σε πολλά πρόσωπα μετά από κοινή δημοσίευση στην ομάδα του St. Ambrose Parish Facebook τον Απρίλιο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο πατέρας Πέλκ και το πιστόλι του έχουν κοινοποιηθεί ευρέως στο Twitter, παρέχοντας έμπνευση για αμέτρητα memes.

Ο Πέλκ, 70 ετών, φέρεται να είναι με την ενορία για 40 χρόνια, και είναι υπερήφανος για το «αρκετά τρελό μυαλό του και την εφευρετικότητά του».

Συνελήφθη ο «ιπτάμενος ιερέας» στην Χίο που κάνει την θεαματική Πρώτη Ανάσταση! (Video)

Συνελήφθη το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στα πλαίσια του Αυτοφώρου ο γνωστός ως «ιπτάμενος ιερέας», π. Χριστόφορος Γουρλής, που κάνει κάθε χρόνο την θεαματική Πρώτη Ανάσταση. Επίσης, μία μητέρα που έχασε το παιδί της πήδηξε τα κάγκελα νεκροταφείου για να ανάψει το καντήλι, συγκλονίζοντας με όσα λέει.

Αιτία η επιμονή του ιερέα να λειτουργεί την εκκλησία με ανοιχτές τις πόρτες για το κοινό , παρά την σχετική απαγόρευση που έχει επιβληθεί, κάτι που έκανε και χθες, Μεγάλη Παρασκευή και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο.

Μάλιστα, χθες προσήχθη και μία γυναίκα για απείθεια, καθώς ήθελε να μπει με το ζόρι στην Εκκλησία, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να την προσάγουν, παρά τις διαμαρτυρίες του ιερέα και συγκεντρωμένων.

Εξάλλου, ο ίδιος ο ιερέας, χθες, είχε ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να κλείσει τις πόρτες της εκκλησίας του αναφέροντας ότι ακολουθεί στο νόμο του Χριστού και όχι της Πολιτείας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share