Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ταύρος: Το ζώδιο του μήνα! Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

Γενέθλια ταύρου: 21 Απριλίου έως 20 Μαϊου

5 Μαΐου 2019 16:14
Ταύρος: Το ζώδιο του μήνα! Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

Το ζώδιο του μήνα είναι ο ταύρος! Δείτε τα πάντα για τα χαρακτηριστικά του και πως αντιδρά στον έρωτα!

Η προσωπικότητα του Ταύρου
Η υπομονή, η αξιοπιστία και η σταθερότητα είναι τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταύρου! Θα τον διακρίνεις από τους ήρεμους, χαλαρούς του τόνους, από τον αργό βηματισμό του, αλλά και από την ανεξάντλητη επιμονή και το πείσμα του να μην το βάζει ποτέ κάτω. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του την Αφροδίτη, είναι ένα άτομο με καλλιτεχνικά ταλέντα, λατρεύει την κομψότητα, την άνεση και την ομορφιά και κατατάσσει τον έρωτα, στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής του! Ιδιαίτερα σημαντικό για έναν Ταύρο, είναι να μπορεί να έχει οικονομική άνεση, ώστε να αισθάνεται ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα για το μέλλον του! Ένας Ταύρος, λατρεύει τις τέχνες, το καλό φαγητό, τις απολαύσεις και τις ανέσεις, ενώ έχει και εξαιρετικό γούστο! Η ποιότητα είναι πολύ σημαντική για αυτό το ζώδιο, όπου και φροντίζει με εκλεκτικό τρόπο να την εφαρμόζει σε όλους τους τομείς της ζωής του! Είναι ο «σπιτόγατος» του ζωδιακού, με παραδοσιακές αξίες και παγιωμένες απόψεις! Οι αργοί αλλά σταθεροί ρυθμοί του, κάνουν έναν Ταύρο να καθυστερεί να πάρει αποφάσεις αλλά να παραμένει αμετάπειστος όταν έχει αποκρυσταλλώσει άποψη και έχει κάνει μία επιλογή. Οι αλλαγές δεν του αρέσουν και δεν μπορεί εύκολα να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες. Η συνέπειά του τον κάνουν να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω του!



Ταύρος και Έρωτας

Ο Ταύρος είναι πολύ συναισθηματικός, αγαπάει τον ουσιαστικό έρωτα και τις σταθερές σχέσεις. Δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο σπορ του φλερτ αλλά όταν βάλει κάτι στόχο, το διεκδικεί γοητευτικά αργά και επίμονα μέχρι να το αποκτήσει. Στις σχέσεις του αποζητά την ασφάλεια από όλες τις απόψεις, την σταθερότητα και είναι πολύ ζηλιάρης και κτητικός, γεγονός που πνίγει πολλές φορές το σύντροφο. Είναι πολύ αισθησιακό ζώδιο και δίνει πολύ σημασία στο καλό σεξ σε μία σχέση. Είναι αχόρταγος και ξεχνάει κάθε πουριτανισμό του στο κρεβάτι. Είναι το πιο πιστό ζώδιο, αλλά θα απιστήσει αν δεν είναι πλήρης συναισθηματικά και σεξουαλικά. Για να πει «χωρίζουμε» ο Ταύρος, πρέπει να έχει εξαντλήσει κάθε είδους προσπάθεια για τη σωτηρία μίας σχέσης. Αν όμως το επιλέξει ο σύντροφος, πονάει πολύ και για καιρό, ιδιαίτερα επειδή δεν αντέχει να αποχωριστεί κάποιες συνήθειες.

Πηγή: oroskopos.gr

Περίεργη εβδομάδα γι' αυτά τα δύο ζώδια! Άντα Λεούση και Κώστας Λεφάκης προειδοποιούν!

Ο Κώστας Λεφάκης και η Άντα Λεούση, μας δίνουν τις αναλυτικές τους προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Κώστας Λεφάκης:

Κριός
Η εβδομάδα αυτή θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση και θα σας κάνει πιο κτητικούς. Οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας, μπορεί όμως να εμποδιστούν από γεγονότα που θα προκύψουν τα οποία δεν είναι προβλέψιμα. Μια σειρά από γεγονότα μεταρρυθμίζουν την όλη κατάσταση και σας προσαρμόζουν υποχρεωτικά σε ένα καινούργιο κλίμα, αφήνοντας εκτεθειμένους λίγο τις συναισθηματικές και ψυχολογικές σας ανάγκες. Η εξυπνάδα και η ετοιμότητα σας σώζει την κατάλληλη στιγμή!

Ταύρος
Η εβδομάδα που ξεκινά δεν σας υπόσχεται την καλύτερη περίοδο, αλλά είναι στο χέρι σας να μετατρέψετε το αρνητικό σε θετικό, να μείνετε ψύχραιμοι αλλά και να αδράξετε την απόλαυση που δεν θα λείψει αλλά θα διαρκέσει λίγο. Μια σειρά από αλλαγές δρομολογούνται αιφνίδια τόσο για την αισθηματική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Το στενό περιβάλλον παραμένει αρκετά δύσκολος τομέας και συχνά δύσκολος στην συνεννόηση. Χρειάζεται ελιγμός και υπομονή και όχι επιθετικότητα. Αρκετοί θα έχετε μια αιφνίδια τύχη στα οικονομικά σας, άλλοι μια ευκαιρία στις αγοραπωλησίες.

Δίδυμοι
Προέχει να προσέξετε το παρασκήνιο της ζωής σας και την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Τα αισθηματικά σας φαίνεται να είναι καλύτερα αλλά δεν θα λείψουν τα επεισόδια. Η νοημοσύνη σας, σάς εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα μέσα για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά ότι σας απασχολεί. Η μεθοδικότητα είναι απαραίτητη στις δραστηριότητες σας όπως και η διπλωματία στην αισθηματική και κοινωνική σας ζωή.

Καρκίνος
Η εβδομάδα προβλέπεται επεισοδιακή αλλά εσείς παρουσιάζεστε ψύχραιμοι για να αντιμετωπίσετε τους αιφνιδιασμούς που θα προκύψουν. Οι πλανητικές επιρροές θα δώσουν μια έμφαση σε επαγγελματικά ενδιαφέροντα, σε ερωτικές ιστορίες αλλά και σε ενδεχόμενες οικονομικές ανακατατάξεις. Οι μέρες αυτές προβλέπονται εποικοδομητικές αλλά συχνά θα είναι κουραστικές. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε ταλαιπωρίες όπως επίσης αποφύγετε να ανοίξετε μέτωπα και αντιπαραθέσεις.

Λέων
Οι μέρες αυτές θα είναι έντονα επεισοδιακές, με αιφνίδια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, και αντιξοότητες από επαγγελματικής πλευράς Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας προβληματίσουν για την εξέλιξη των βασικών σας τομέων ενώ ο Άρης από τους Διδύμους, θα δοκιμάσει την αντοχή, την νευρικότητα και τον παράγοντα της τύχης στην εκτέλεση της δουλειάς σας. Προσέχετε τα συμφέροντα σας και μην λειτουργείτε συναισθηματικά, στις πιέσεις του περιβάλλοντος.

Παρθένος
Η εβδομάδα σας υποχρεώνει να εκφραστείτε να κινηθείτε και να διαπραγματευτείτε τις υποθέσεις σας. Ωστόσο τις μέρες αυτές δεν είναι εύκολο να πετύχετε αυτό που θέλετε. Οι διαφωνίες με οικείους θα είναι συχνές , όπως υπάρχει περίπτωση και για μια απώλεια, ένα χωρισμό ή μια ρήξη στην κοινωνική σας ζωή. Εκείνο που χρειάζεται, είναι να φανείτε διαλλακτικοί σε ώρες έντασης και να αποφύγετε κρίσεις και λεκτικούς πολέμους.Αισθηματικά είστε λίγο ευάλωτοι αυτό το διάστημα.

Ζυγός
Οι αρχές του Μαΐου δημιουργούν μεγάλα κύματα συναισθηματικών αναμοχλεύσεων και σας φέρνουν αντιμέτωπους με ανθρώπους που δεν είχατε υπολογίσει ότι θα μπορούσαν να σας ταλαιπωρήσουν ή και να σας προδώσουν. Ωστόσο συνεχίζετε να υπερασπίζεστε την ασφάλεια της δουλειάς σας και των κεκτημένων σας, να απομακρύνεστε από αρνητικούς ανθρώπους και να μην επηρεάζεστε από φήμες. Ελέγχετε την ασφάλεια των οικονομικών σας και μην ρισκάρετε.Αποφύγετε ταξίδια, δικαστήρια και αβέβαιες συναλλαγές.

Σκορπιός
Την εβδομάδα αυτή θα ζήσετε γεγονότα στην κοινωνική σας ζωή και μια μικρή δοκιμασία στα ερωτικά σας. Ο Άρης στους Διδύμους κάνει πιο απαιτητικά τα αιτήματα των άλλων και πιο ενοχλητική την συμπεριφορά του προς εσάς. Παραμείνετε ψύχραιμοι ελέγχοντας τις αντιδράσεις σας και προτιμώντας την εκδοχή μιας πρόσκαιρης συνθηκολόγησης από εκείνη ενός ανοικτού πολέμου. Οι δυσκολίες στην δουλειά σας είναι μια χρήσιμη πληροφορία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας και ανάλογα να προσαρμοστείτε.

Τοξότης
Η εβδομάδα ευαισθητοποιεί την εργασία σας και φέρνει προβλήματα υγείας. Προσέξτε την σωματική σας ακεραιότητα και εν γένει την ασφάλεια σας τις επόμενες μέρες. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και ελέγχετε τον τρόπο που μετακινείστε ή οδηγείτε. Κάποια οικονομικά προβλήματα διογκώνονται αλλά χρειάζεται ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσετε. Κάποια έκτακτα έξοδα βγαίνουν στην επιφάνεια. Διατηρήστε τις βασικές ισορροπίες και μην θίγετε τα κακώς κείμενα. Ερωτικά προσαρμοστείτε στο κλίμα που κυριαρχεί χωρίς γκρίνιες και σχολιασμούς.

Αιγόκερως
Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους δείχνει ότι θα σας απασχολήσει η σχέση σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο αλλά θα εισπράξετε αρκετή δοκιμασία από την συμπεριφορά του. Προστατεύστε τα συμφέροντα σας τα επαγγελματικά, μην προκαλείτε τους αντιπάλους σας, περιορίστε τα έξοδα σας και μην κάνετε ένα σημαντικό ξεκίνημα τώρα. Κινηθείτε διακριτικά και μεθοδικά στους χώρους που εγκυμονούν κινδύνους και αρνητικό κλίμα. Μην βιάζεστε να κάνετε σχέδια για το εγγύς μέλλον, απλώς φροντίστε την ασφάλεια της καθημερινότητάς σας. Το κλίμα της εποχής μπορεί να σας διεγείρει, αλλά οι προσπάθειες σας δεν είναι εύκολο να ευοδωθούν.

Υδροχόος
Το κλίμα γίνεται επεισοδιακό τις προσεχείς μέρες. Θα πρέπει να φανείτε ρεαλιστές και επιφυλακτικοί σε ότι διαδραματίζεται τώρα σε επίπεδο προσωπικής ζωής αλλά και σε επίπεδο επαγγελματικής εξέλιξης. Τυχόν δυσκολίες σε αυτούς τους τομείς έχουν περιστασιακό χαρακτήρα. Φροντίστε να είστε ευέλικτοι και όχι αντιδραστικοί ή απελπισμένοι. Η αγάπη ενός ανθρώπου θα ενισχύει συχνά το ηθικό σας και θα σας απαλλάξει από το άγχος για το συναισθηματικό σας μέλλον.Φανείτε εχέμυθοι σε ότι σας εμπιστεύονται.

Ιχθύς
Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις επόμενες μέρες στη ζωή σας. Πολλά πράγματα αλλάζουν και οι εξελίξεις δείχνουν ότι διαμορφώνεται μια καινούργια κατάσταση γύρω σας, αρκετά ενοχλητική μεν, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσετε θαρραλέα και να αντέξετε τις αλλαγές που υπαγορεύουν τα γεγονότα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες, περιττά έξοδα, πολυσύχναστους χώρους ή ακατάλληλες συναναστροφές.Ερωτικά κινδυνεύετε να παγιδευτείτε σε μια κατάσταση η οποία θα σας εκθέσει ή θα σας κοστίσει οικονομικά.

Άντα Λεούση:

ΚΡΙΟΣ:

Στις σωστά δομημένες σχέσεις σας μπορείτε να φέρετε βελτίωση μέσα από το διάλογο, αλλά και να εισάγετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και απολαύστε ότι στερηθήκατε. Η μαγεία θα συνεχιστεί και σε εσάς που είστε δεσμευμένοι. Ο έντονος ερωτισμός σας θα περιορίσει αισθητά το ρομαντισμό, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει δεόντως. Ο διάλογος μεταξύ σας θα είναι πιο ζωντανός, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας βοηθώντας να απελευθερωθείτε από τα άγχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Εμπλουτίστε τη σχέση σας μα φαντασιώσεις που θα αρέσουν και στους δυο σας. Ανανεωθείτε και τολμήστε να δώσετε και να πάρετε απλόχερα. Οι συζητήσεις και οι επαφές μαζί τους φαίνεται πως θα μονοπωλούν το χρόνο σας, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν πριν φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Επιχειρήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές και στην εξωτερική σας εμφάνιση, για να νιώσετε πιο όμορφοι. Κάντε μικρά διαλλείματα από τα εργασιακά σας θέματα για να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με εξάντληση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Διαχωρίστε τα έσοδά από τα περιουσιακά σας και μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδέψει. Μόνο έτσι δε θα υποσχεθείτε πράγματα που θα σας βλάψουν οικονομικά και δε θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας που έτσι κι αλλιώς δεν αντέχετε. Μειώστε το άγχος και δείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με καθαρό μυαλό. Η τύχη θα είναι μαζί σας δίνοντάς αρκετές ευκαιρίες για να επέμβετε και να αλλάξετε αυτά που δε σας αρέσουν στους τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η επιρροή που θα ασκείτε στους άλλους θα είναι πιο ισχυρή και θα σας δώσει το κίνητρο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σας. Θα γεμίσετε άγχος και έντονους προβληματισμούς για την πορεία των συνεργασιών σας και το μέλλον των σχέσεών σας, γι’ αυτό δείξτε αυτοσυγκράτηση ώστε να μη μεγεθύνετε μικρές διαφορές και τις κάνετε μεγάλες. Θα φτάσει η ευαισθησία σας στα ανώτατα όρια και επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις, κρατηθείτε βάζοντας μπροστά τη λογική και αποφύγετε να κοντραριστείτε με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ:

Αναπτύξτε στους συνεργάτες τα σχέδιά σας, περάστε τους τα μηνύματα που θέλετε και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας όσο και με τις κοινωνικές σας επαφές. Γοητευτικοί και χαρισματικοί όπως πάντα, θα κάνετε το σύντροφο σας ή τις κατακτήσεις σας να κρέμονται από εσάς. Ξέρετε πολύ καλά πώς να χειρίζεστε ερωτικά τους άλλους και ζητώντας αυτά που θέλετε με τόση σιγουριά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε αρνητική απάντηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε τον έρωτα στο φιλικό σας περιβάλλον, όχι όμως για να βασιστείτε στο μέλλον, αλλά με σκοπό να κάνετε την αυτοκριτική σας. Προσέξτε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας εντάσεις, αντί να καλλιεργήσετε το έδαφος για κάτι νέο. Η υπόσχεση του μήνα είναι πως θα συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας. Ξεπεράστε αναστολές, εγωισμούς, παρορμήσεις και ενοχές. Φροντίστε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και ακούστε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα.

ΖΥΓΟΣ:

Απαλλαγείτε από τα άχρηστα που σας φρενάρουν, πείτε αντίο σε ενοχές και δειλίες και απογειωθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη. Δεν είναι δύσκολο ούτε ακατόρθωτο, να ανακαλύψετε κάποιον που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα. Απλά μάθετε να μην καταπολεμάτε ότι δε σας αρέσει και να ζητάτε συγνώμη όταν χρειάζεται. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τη σχέση σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν και κυρίως να πάψετε να είστε ο εχθρός των ίδιων σας των προσπαθειών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Επιβάλετε να αναζητήσετε την ποιότητα παρά την ποσότητα σε μια σχέση ζωής και σε αυτό σίγουρα δεν υστερεί ο σύντροφός σας, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να τον είχατε επιλέξει και να συνεχίζατε να πορεύεστε μαζί. Βγάλτε στην επιφάνεια τη γλυκύτητα, την κατανόηση και τον αισθησιασμό. Η ευτυχία θα έρθει αν μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπία ανάμεσα στο «δίνω» και στο «παίρνω». Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας μόνο για να σας απροσανατολίσουν και ενοχλητικούς συγγενείς που μπερδεύονται στα πόδια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Οι κοινοί σας στόχοι θα ενδυναμώσουν αυτό που ήδη υπάρχει στη σχέση σας, ενώ θα συνεχιστεί η αίσθηση του μαζί. Η καθημερινότητά σας έχει πολλά να σας δώσει που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε ότι ακούσετε από συνεργάτες ή άτομα κύρους, καθώς θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Δεν αποκλείεται να απαιτηθεί να προβείτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να διαπραγματευτείτε πάνω σε καλύτερες βάσεις. Θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στον επικοινωνιακό σας τομέα και ίσως κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραποιημένες ή παρερμηνευμένες και δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ξεχωρίστε τις βάση των δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο που θα μπορέσετε να τον ξοδέψετε εκεί που εσείς θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωή σας που προτιμάτε να έχετε σταθερές σχέσεις, απ’ το να νιώθετε μόνοι σας έχοντας δίπλα σας περιστασιακές που μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν τη θετική σας ενέργεια. Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά σε εκείνους που σας ενδιαφέρουν.

ΙΧΘΥΣ:

Προσπαθήστε να καταλάβετε περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε αν μπορείτε πραγματικά να συμβαδίσετε μαζί τους. Μοιράστε ισόποσα το χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες. Δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους σχέσεις του παρελθόντος όπου έχετε αφήσει ανοιχτά κεφάλαια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε πως τελικά έχετε πολύ περισσότερα κοινά σημεία απ’ όσα είχατε αντιληφθεί μέχρι τώρα και να αποκαλυφθούν αλήθειες που αγνοούσατε για την ποιότητα κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας.




 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share