Ταξιδια

Copa Cabana: Το απόλυτο καλοκαιρινό σημείο χαλάρωσης στο Αγκίστρι

Λειτουργεί από το 1986

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cabana.jpg

Το πρώτο παραλιακό μαγαζί της Σκάλας είναι φημισμένο για τα πρωινά και τα brunch του, αλλά και για τα κοκτέιλ με θέα το ηλιοβασίλεμα

Αν αυτό το καλοκαίρι ο δρόμος σε πάει προς το Αγκίστρι, τότε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις την ευκαιρία να περάσεις από το Copa Cabana. Το κατάστημα λειτουργεί επιτυχημένα από το 1986, είναι οικογενειακό, με τον μπαμπά να βρίσκεται στη συντήρησή του, τις αδερφές Κωνσταντίνα και Αλεξάνδρα στη διαχείριση και το σέρβις και την μαμά Χριστίνα στην κουζίνα, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό θα σε κάνουν να νιώσεις σαν το σπίτι σου. Το μαγαζί πλημμυρίζει από φιλικότητα, χιούμορ και χαμόγελα! 

kopelies.jpg


Το Copa Cabana αποτελεί το απόλυτο σημείο καλοκαιρινής χαλάρωσης, από την μουσική που γεμίζει τον χώρο του και τα ήρεμα χρώματα που τον περιβάλλουν, μέχρι την άπλετη θέα της θάλασσας και του ηλιοβασιλέματος, που ομολογουμένως είναι το ομορφότερο της περιοχής. Η ατμόσφαιρα θυμίζει σπιτική βεράντα με όμορφα φυτά, κουρτίνες που ανεμίζουν και  άνετες πολυθρόνες από τις οποίες δεν θα θέλεις να σηκωθείς! 

Το Copa Cabana είναι ένα μαγαζί οπού μπορείς να βρεθείς από το πρωί ως το βράδυ. Τα πρωινά και τα brunch τους φημίζονται στην Αττική και όχι μόνο, με λαχταριστά αλμυρά και γλυκά pancakes, ιδιαίτερες συνταγές πρωινού, brunch και μεσημεριανά πιάτα. Επιβάλλεται, βέβαια, να συνοδευτούν από κάποιον από τους καφέδες τους, κατά προτίμηση με ένα Beetroot Latte που είναι πεντανόστιμο, vegan και instagrammable.

pancakes2.jpg


bananes.jpg


Στον κατάλογο θα βρεις επιλογές για όλα τα γούστα είτε μιλάμε για vegetarian, είτε για vegan, είτε για gluten free. Σημαντικό να γνωρίζετε είναι πως τα πιάτα τους ανανεώνονται κάθε χρόνο με γεύσεις από όλον τον κόσμο, αφού οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού φροντίζουν να περνάνε τον χειμώνα τους ταξιδεύοντας σε διαφορετικά μέρη και ανακαλύπτοντας νέα πιάτα. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν και μας τα σερβίρουν κάθε καλοκαίρι, ακριβώς όπως θα τα σέρβιραν σε ένα οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι τους.

fagito.jpg


crumbledeggs.jpg


Όπως προαναφέραμε, εκεί θα βρεις το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της περιοχής, και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να το απολαύσεις με ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο χέρι. Τα κοκτέιλ τους έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για το Copa Cabana και την αισθητική του μαγαζιού ώστε να ταιριάζουν όλα αρμονικά. Οι ιδιοκτήτες έχουν φροντίσει και για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του Whisky και του Gin μιας και εκεί θα βρείτε ιδιαίτερα και σπάνια μπουκάλια.

cocktail.jpg


redvelvet.jpg


Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να το συζητάμε άλλο. Ετοίμασε βαλίτσες για Αγκίστρι, πήγαινε στο Copa Cabana, πιες τον καφέ σου, φάε, κάνε τις βουτιές σου, αν θες πάρε μαζί και το κατοικίδιό σου και χαιρέτα εκ μέρους μας τον Charlie και τον Scooter, τις δύο γατούλες που έχουν αγαπήσει όλοι οι θαμώνες και που έχουν γίνει η μασκότ του μαγαζιού.

Υ.Γ. Κι αν θέλετε να κρατήσετε στιγμιότυπα όσων θα δοκιμάσετε και η μπαταρία του κινητού σας δεν επαρκεί, μην άγχεστε. Το Copa Cabana έχει φροντίσει... 4 power bank με 4 υποδοχές για τα Apple και Android κινητά σας στο τραπέζι σας!!!

eksochoros.jpg


allikopelia.jpg


kopelia.jpg


Περισσότερες Πληροφορίες:

Instagram: copacabana_agistri 

Facebook: Copa Cabana Cafe

pose.jpg

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ