Advertorial

Δίκτυο φυσικού αερίου σε όλο το Δήμο Παπάγου - Χολαργού το πρώτο εξάμηνο του 2020

Μέχρι τώρα η ΕΔΑ Αττικής έχει ήδη καλύψει το 97% του δήμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δίκτυο φυσικού αερίου σε όλο το Δήμο Παπάγου - Χολαργού το πρώτο εξάμηνο του 2020

Δίκτυο φυσικού αερίου σε όλο τον Παπάγου – Χολαργό σε λίγους μήνες από την ΕΔΑ Αττικής

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020 θα έχει ολοκληρωθεί από την ΕΔΑ Αττικής η πλήρης κάλυψη του Δήμου Παπάγου - Χολαργού με δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς απομένει μόνο η κατασκευή περίπου 3 χιλιομέτρων δικτύου ακόμη.

Η απόφαση  για την κάλυψη σε ποσοστό 100% του δικτύου φυσικού αερίου στον Δήμο, επιβεβαιώθηκε στην πρόσφατη σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Εκτελεστικού Προέδρου της ΕΔΑ Αττικής Πιέρρου Χατζηγιάννη και του Δημάρχου Παπάγου - Χολαργού Ηλία  Αποστολόπουλου, όπου συμμετείχε και ο Τεχνικός Διευθυντής της ΕΔΑ Αττικής Χρ. Σκουλίδας. Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης κατασκευής του δικτύου φυσικού  αερίου στον δήμο Παπάγου - Χολαργού σύμφωνα με το Πενταετές Πλάνο Ανάπτυξης της ΕΔΑ Αττικής.

Μέχρι σήμερα στον δήμο Παπάγου - Χολαργού έχουν εγκατασταθεί 93 χλμ. δικτύου που καλύπτουν το σύνολο σχεδόν (97%) του δήμου κι έχουν συνδεθεί 5.700 καταναλωτές.

Ο δήμαρχος, Ηλίας  Αποστολόπουλος, ενημέρωσε τη διοίκηση της ΕΔΑ Αττικής για την επιθυμία σύνδεσης με φυσικό αέριο των σχολείων στην οδό Καραολή - Δημητρίου, καθώς και του νέου κολυμβητηρίου που θα κατασκευασθεί στον λόφο Τσακού. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΕΔΑ Αττικής, Πιέρρος Χατζηγιάννης, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι θα γίνει πρόβλεψη να συνδεθεί και το κολυμβητήριο στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος δήμος είναι από τους πρώτους στους οποίους έγινε συστηματική ανάπτυξη δικτύου και η διείσδυση του φυσικού αερίου είναι από τις υψηλότερες στην Αττική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ