Advertorial

Αυτήν την Παρασκευή ένα food truck σου μαθαίνει να μαγειρεύεις

Η ATHENS VOICE σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις 10 διπλές προσκλήσεις

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
truck2.jpg

Κερδίστε προσκλήσεις για ένα Cooking Workshop από τον chef Άκη Βαρθαλάμη

Ένα truck… γιατί δεν το λες και ένα απλό φορτηγό γυρνάει την Ευρώπη αυτόν τον χειμώνα και επόμενη στάση του είναι η Αθήνα. Όχι δεν πρόκειται για ροκσταρ άλλης εποχής, αλλά για το Food Truck της ELICA. To κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τις τελευταίες τεχνολογίες της ELICA μέσα από ξεχωριστά Cooking Workshop που σίγουρα δεν τα έχει ξαναζήσει. Η Αθήνα θα φιλοξενήσει το πολυτελές «φορτηγό» της ELICA, 14 & 15 Νοεμβρίου στο κατάστημα Κωτσόβολος της Νέας Ερυθραίας** (19ο χλμ Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας).

illusion.jpg

Στο Elica Truck θα βρείτε τον επιτυχημένο chef Άκη Βαρθαλάμη, την Παρασκευή 15.11 και ώρα 17.00 – 19.00 για να ανακαλύψετε μαζί πώς οι εστίες και οι απορροφητήρες ELICA μπορούν να κάνουν ευκολότερο το έργο όλων στο μαγείρεμα. Το cooking workshop μπορεί να φιλοξενήσει ως και 30 άτομα, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις συνταγές του chef Άκη Βαρθαλάμη σαν να βρίσκονται στο εστιατόριο του, μαγειρεμένες μπροστά στα μάτια τους.

stripe_urban.jpg

Η Athens Voice δίνει τη δυνατότητα σε 10 από εσάς να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για το Cooking Workshop του chef Άκη Βαρθαλάμη στο Elica Truck  που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/11 και ώρα 17:00 – 19:00 στο κατάστημα του Κωτσόβολου στη Ν. Ερυθραία (19ο χλμ Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας). Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας και γράφοντας «Cooking Workshop» στο θέμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.

thumbnail_kotsovolos-1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ