Θεατρο - Οπερα

Το «Μικρό Άνεσις» είναι το καινούργιο θέατρο της πόλης

Ο νέος θεατρικός χώρος έρχεται με τρεις δυνατές παραστάσεις

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάρκος

Το «Χελιδόνι» της Ελένης Γκασούκα, το «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» του Θανάση Παπαγεωργίου και το «Τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη στο Μικρό Άνεσις.

Παραστάσεις που το κοινό τίμησε με την παρουσία και το χειροκρότημά του έρχονται στο Μικρό Θέατρο Άνεσις. Τον καινούργιο θεατρικό χώρο που θέλει να δώσει στην πόλη έναν ακόμη λόγο (ή μάλλον τρεις) να παρακολουθήσουν λίγο ακόμη θέατρο.

Συγκεκριμένα: Από 18 Οκτωβρίου ο μονόλογος «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» με τον Θανάση Παπαγεωργίου ανεβαίνει για 3η χρονιά, μετά μετά από μια πανηγυρική διετία στο ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΑ,  και μετά από τις συγκινητικές παραστάσεις στη Σύρο, τη γενέτειρα του Μάρκου και τον Πειραιά, τον τόπο που λάτρεψε και τον λάτρεψε.

Μάρκος

Από 21 Οκτωβρίου «Το χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλουά, σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα «ξαναπετά» για 3η χρονιά με τις συγκλονιστικές  ερμηνείες των Σοφίας Σεϊρλή και Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Χελιδόνι

Ενώ από 23 Οκτωβρίου, «Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη, με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση, βρίσκει στέγη μετά από εξαιρετικά μια πετυχημένη περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το τάβλι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ