Μουσικη

Eurovision: Η Φουρέιρα «έβαλε φωτιά» στο Τελ Αβίβ (video)

Έκλεψε την παράσταση από τους «Eurovision Legends»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Φουρέιρα
Ελένη Φουρέιρα © EPA/ABIR SULTAN

Eurovision: Η Φουρέιρα «έβαλε φωτιά» στο Τελ Αβίβ. Έκλεψε την παράσταση από τους «Eurovision Legends»

Την περιμέναμε εντυπωσιακή, αλλά η Ελένη Φουρέιρα ξεπέρασε κάθε προσδοκία κι «έβαλε φωτιά» στη σκηνή του του EXPO Tel Aviv στον τελικό της Eurovision, όπου εμφανίστηκε μαζί με αγαπημένους ερμηνευτές του θεσμού, όπως οι Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka.

Το εντυπωσιακό θέαμα της Eurovision, εκτός από τις 27 χώρες που διαγωνίζονται, έκρυβε και άλλες εκπλήξεις.

Στη σκηνή τραγούδησαν οι μεγάλοι νικητές και οι σχεδόν νικητές προηγούμενων διαγωνισμών που έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους, όπως η Κοντσίτα Βουρστ, σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends». Μαζί της ήταν και η  Ελένη Φουρέιρα που ερμήνευσε το «Dancing Lasha Tumbai» της Verka Serduchka, η ίδια η Serduchka που εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 καθώς και ο Μονς Σέλμερλοβ (Μans Zelmerlow), η συμμετοχή της Σουηδίας που κέρδισε στη Eurovision του 2015 με το τραγούδι «Heroes», ο οποίος τραγούδησε το «Fuego». Όλοι οι καλλιτέχνες είπαν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision το 1979 κι αυτό ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.

Βέβαια, η πιο ξεσηκωτική από όλες, η στιγμή που η Ελένη εμφανίστηκε με μια δημιουργία του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos κι άναψε… φωτιές. Η ολόσωμη διάφανη φόρμα είναι κεντημένη με πάνω από 250.000 Sxarowski και η Ελένη να λικνίζεται…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ