Μουσικη

Όσα έγιναν στο Velvet Bus σε ένα βίντεο του Νίκου Πάστρα

Δείτε τα μέσα σε ένα λεπτό, λίγο πριν αυτό επιστρέψει στη βάση του, στο Χοροστάσιον στις 27 Σεπτεμβρίου

357830-741365.jpg
Φιλίππα Δημητριάδη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
katagrafi.jpg

To κινούμενο D.I.Y. φεστιβάλ Velvet Bus της ομάδας Velvet επιστρέφει στο Χοροστάσιον στις 27 Σεπτεμβρίου.

Το Velvet Bus είναι ένα κινούμενο μουσικό – εικαστικό – κινηματογραφικό εκπαιδευτικό D.I.Y. φεστιβάλ που στόχο έχει την προώθηση και την ανάδειξη μιας σύγχρονης ανεξάρτητης καλλιτεχνικής σκηνής και να την φέρει σε άμεση επαφή με την Ελληνική περιφέρεια.

Οι πρώτες Velvet Bus περιοδείες πραγματοποιήθηκαν από το 2008 μέχρι και το 2011 και τώρα κάποια χρόνια μετά, η Ομάδα Velvet, το Velvet Room και μια μεγάλη ομάδα συνεργατών με μουσικούς, εικαστικούς, κινηματογραφιστές και γραφίστες παίρνουν το Velvet Bus, πλοία, τρένα και ποδήλατα και περιοδεύουν ως ένα σύγχρονο εναλλακτικό «μπουλούκι» σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος το καλοκαίρι το Velvet bus ταξίδεψε στα νησιά του Ιονίου. Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Αυτός ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί με ένα μεγάλο event στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου στο Χοροστάσιον, που θα περιλαμβάνει art show, κινηματογραφικές προβολές και live. 

Ο κινηματογραφιστής και σκηνοθέτης Νίκος Πάστρας, ο οποίος είχε και την επιμέλεια των προβολών κατά τη διάρκεια του τουρ, προσπάθησε να χωρέσει σε ένα λεπτό όλα όσα έγιναν εκείνο το 10ήμερο στο Ιόνιο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ