Μουσικη

Το νέο βιντεοκλίπ των Tindersticks γυρίστηκε στην Ιθάκη

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού κυκλοφορούν νέο τραγούδι με τίτλο «Pinky in the daylight», με το βιντεοκλίπ να έχει γυριστεί στο νησί του Ιονίου

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tindersticks_1.jpg

Το νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Pinky in the daylight» των αγαπημένων του ελληνικού κοινού, Tindersticks, έχει γυριστεί στο νησί της Ιθάκης.

Η σχέση των Βρετανών alternative pop rockers Tindersticks με την Ελλάδα κρατάει πολλά χρόνια Οι ίδιοι τιμούν τη χώρα μας με πολλές υπέροχες συναυλίες, εμείς τους αποθεώνουμε με συνεχόμενα sold out.

Tindersticks - Pinky in the Daylight (Official Video)

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι είχε πει στην ATHENS VOICE ο ηγέτης της μπάντας, Stuart A. Staples, λίγο πριν την καλοκαιρινή τους εμφάνιση στο Ηρώδειο.

tindersticks02_christophe_agou.jpg
Tindersticks © Christophe Agou

Οι Tindersticks κυκλοφορούν στις 15 Νοεμβρίου νέο άλμπουμ με τίτλο «No Treasure But Hope» στην φοβερή City Slang, με την τελευταία να είναι το «δισκογραφικό σπίτι» ονομάτων όπως Calexico, Caribou, Son Lux, Lambchop κ.α.

Μόλις κυκλοφόρησε και το νέο τους video για το τραγούδι «Pinky in the daylight», με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στην Ιθάκη.

stuart-staples-2015-robert-lagendijk-4.jpg.jpg
Stuart Staples © Robert Lagendijk

«Το ρεφρέν για το “Pinky in the daylight” μου ήρθε μέσα από τον ιδιαίτερο καμβά της σκιάς του ήλιου που έπεφτε πάνω στο κατάστρωμα του παλιού μπλε φέρι, καθώς άφηνε το νησί. Μία σπάνια στιγμή ικανοποίησης και γαλήνης. Ένα απλό τραγούδι αγάπης σε πολύπλοκους καιρούς. Ήθελα να κάνω ένα φιλμ που θα “αιχμαλωτίσει” την ομορφιά του νησιού και την ομορφιά της Suzanne. Ένα γράμμα αγάπης σε Super 8 φιλμ».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Stuart A. Staples και η καλύτερη απόδειξη πως η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα της μπάντας από το Νότιγχαμ. 

Οι Tindersticks επιστρέφουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, για μία μοναδική συναυλία στις 13 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ