Μουσικη

H μουσική της Σtella στο νέο video της Kendall Jenner

Δείτε το viral video με soundtrack από το νέο άλμπουμ της Αθηναίας τραγουδοποιού

dimitris_lilis.jpg
Δημήτρης Λιλής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σtella
© Artemis Flessa

Η Kendall Jenner ακούει Σtella; Δείτε το προσωπικό της video υπό τους ήχους του Numero για την Vogue.

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Το βίντεο της Kendall Jenner για το πώς περνάει τις μέρες που δεν δουλεύει, έχει ήδη 1 εκατομμύριο views και στο background ακούγεται μουσική από το νέο album της Αθηναίας τραγουδοποιού Σtella.

Transatlantic  (teaser 4)

Πρόκειται για παραγωγή της νεοϋορκέζικης Vogue, η διάρκεια του βιντεο να είναι μόλις 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα και η superstar μοντέλο - influencer - instagrammer Κendall Jenner, απολαμβάνει το ρεπό της, το μπάνιο της, τα ρούχα της, τον χώρο της και τις selfies της υπό τους ήχους του Numero, κομμάτι που είχε ξεχωρίσει σαν το αγαπημένο της, η Σtella στην πρόσφατη επίσκεψή της στον Athens Voice 102.5.

Σtella

To video μοιράζεται ασταμάτητα εδώ και μερικές μέρες ανά τον κόσμο και το buzz γύρω από το νέο album της Σtellas με τίτλο «The Break» για λογαριασμό του Καναδικού label Arbutus Records, μεγαλώνει.

Εν αναμονή νέων live ημερομηνιών, τόσο στην χώρα μας όσο και στον κόσμο, είναι στ’ αλήθεια αξιοπερίεργο να βλέπουμε την μουσική «δικών μας» παιδιών να προωθείται σε τόσο mainstream καμπάνιες.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ένα προωθητικό video της Vogue ντύνεται με μουσική από Ελληνίδα δημιουργό. Πίσω στον Μάρτιο του 2016, το τότε φρέσκο disco single της Monika με τίτλο «Secret In The Dark» για το νεοϋορκέζικο label Οther Music, έντυνε μουσικά την καμπάνια για ανοιξιάτικη καμπάνια παπουτσιών με πρωταγωνίστριες τα super models Ιrina Shayk και Taylor Hill.

Ξεκάθαρα, οι μουσικοί επιμελητές των videos της Vogue έχουν φετίχ με τις Ελληνίδες pop δημιουργούς.

Irina Shayk, Taylor Hill, and More Have Legs for Days!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ