TV + Series

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν: Όλα όσα ξέρουμε για το reunion

Αυτό που οι 6 τους θα ρίξουν το ίντερνετ

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Friends Cast / Τα Φιλαράκια
© Getty Images/ Hulton Archive

Το special επεισόδιο Friends με την παρέα των 6 δεν είναι φήμη πλέον. Όλες οι πληροφορίες που θες να ξέρεις.

Η σειρά Friends που εκατομμύρια τηλεθεατών αγάπησαν, τελείωσε το 2004 και έκτοτε δεν σταμάτησαν να κυκλοφορούν φήμες για comeback, για reunion στην μεγάλη οθόνη, για spin offs. Μετά από 16 χρόνια ανυπομονησίας λοιπόν, το όνειρό μας να δούμε ξανά μαζί τον Τζόι, τη Ρέιτσελ, τον Τσάντλερ, τη Φοίβη, το Ρος και τη Μόνικα, πραγματοποιείται.

Πριν λίγους μήνες, όσοι από τους ηθοποιούς δεν είχαν Instagram δημιούργησαν και ανέβασαν μια φωτογραφία (Από το τεύχος 18/5/1995 του περιοδικού Rolling Stone) με όλη την παρέα κάνοντας τους φαν να παραληρούν. Το καστ θα συγκεντρωθεί για ένα special επεισόδιο στο ΗΒΟ Max (τη νέα υπηρεσία streaming της HBO η οποία ξεκινά στις 27 Μαΐου) για να τιμήσει τα 25 χρόνια από το 1ο επεισόδιο της σειράς. Αυτό ήταν το σχέδιο τουλάχιστον, πριν ο κορωνοϊός βάλει σε καραντίνα ολόκληρο τον πλανήτη αναστέλλοντας τα γυρίσματα. Ας δούμε τι ξέρουμε μέχρι τώρα.

Η Lisa Kudrow είναι έτοιμη για το reunion

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στους Sunday Times, η Lisa Kudrow δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την επανένωση της παρέας. Η ίδια είπε ότι «το κοινό δεν μας έχει ξαναδεί μαζί από τότε που τελείωσε το σόου. Θα αναπολήσουμε, θα συζητήσουμε για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες. Δεν θα παίξουμε τους χαρακτήρες μας όμως. Δεν είναι ένα επεισόδιο. Δεν έχει σενάριο. Θα είμαστε οι 6 μας που συναντιόμαστε πρώτη φορά μετά από δεν ξέρω πόσο καιρό».

Η Lisa είπε επίσης ότι λατρεύει να βρίσκεται με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της γιατί έχουν υπέροχες αναμνήσεις μαζί. «Νομίζω ότι θυμάμαι πράγματα και μετά μιλάω με τον Ματ ή τη Τζένιφερ και εκείνοι τα θυμούνται όλα, είναι τέλειο».

Θα συμμετέχουν όλοι

Οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer θα βρεθούν στο αυθεντικό σετ των Friends, στο Stage 24 της Warner Bros. Θα είναι επίσης συμπαραγωγοί. Ο Ben Winston του Late Late Show θα διευθύνει, ενώ θα είναι και στην παραγωγή μαζί με τους Kevin Bright, Marta Kauffman, David Crane (από την ομάδα των Friends) και Emma Conway, James Longman.

Για πότε μεταφέρεται το γύρισμα

Το επεισόδιο θα γυριζόταν στις 23-24 Μαρτίου, όμως λόγω της πανδημίας «αναβλήθηκε τουλάχιστον μέχρι το Μάιο» -έγραφε το Hollywood Reporter πριν 2 μήνες. Σύμφωνα με τη WarnerMedia Entertainment και τον διευθυντή Bob Greenblatt, το πιθανότερο είναι το γύρισμα να πραγματοποιηθεί στο τέλος του καλοκαιριού. «Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε αυτό το special επεισόδιο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αν τα άστρα ευθυγραμμιστούν και επιστρέψουμε στις παραγωγές μας», δήλωσε στο Variety.

Φυσικά, υπάρχει πάντα η πιθανότητα όλο αυτό να γίνει virtually, αν η καθυστέρηση των γυρισμάτων συνεχιστεί δήλωσε ο Greenblatt. Ωστόσο, θέλουν να υπάρχει live κοινό και γι' αυτό θα είναι η έσχατη επιλογή.

Φυσικά, το επεισόδιο δεν θα προβληθεί στις 27 Μαΐου που θα ανοίξει η πλατφόρμα HBO Max και η ακριβής ημερομηνία προβολής δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Ωστόσο, η νέα υπηρεσία θα είναι το καινούργιο σπίτι της σειράς με τα 236 επεισόδια.

Οι ηθοποιοί δεν θα υποδύονται τους χαρακτήρες τους στο επεισόδιο

Το βασικό καστ θα συναντηθεί ξανά, θα επισκεφθεί το σετ, θα έχει εκπλήξεις και θα μοιραστεί στιγμές από τα γυρίσματα, αλλά δεν θα υποδυθεί τους χαρακτήρες της σειράς. Θα εμφανιστούν ως οι εαυτοί τους. Η HBO Max εξήγησε με μια δήλωση: «Για να αποφύγουμε οποιαδήποτε παρανόηση σχετικά με αυτό το special επεισόδιο, ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται για νέο, αυθεντικό επεισόδιο της σειράς. Το καστ θα εμφανιστεί ως οι εαυτοί τους, όχι ως οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες από τη σειρά».

Το καστ θα βγάλει εκατομμύρια

Το Hollywood Reporter αποκάλυψε ότι το καστ διαπραγματεύτηκε την πληρωμή του ως ομάδα και θα πληρωθούν 2,5 με 3 εκατ. δολάρια ο καθένας για αυτό το special επεισόδιο. Σχεδόν τα τριπλά από το 1 εκατ. δολάρια που πληρωνόντουσαν ανά επεισόδιο όταν γύριζαν τα Φιλαράκια.

Διαγωνισμός για μια θέση στα γυρίσματα

Το καστ προσφέρει την ευκαιρία σε 1 νικητή και 5 φίλους του να βρεθούν στα γυρίσματα του special επεισοδίου, παρόλο που η ημερομηνία δεν είναι ακόμα σίγουρη. Αεροπορικά εισιτήρια για 6, διαμονή 1 νύχτας σε ξενοδοχείο, καφέ με το καστ της σειράς και VIP ξενάγηση στο στούντιο της Warner Bros. Ο διαγωνισμός δυστυχώς έχει κλείσει και ήταν μέρος του All In Challenge, μέσω των οποίων οι celebrities συγκέντρωναν χρήματα για διάφορους οργανισμούς, όπως το Americas' Food Fund.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ